Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

İstediğiniz Coin 5 Dakikada Düşürülür :D Ne olacak bu BNB

EfeKaan

Speculator
Merhabalar, bu sabah kripto para camiasına ben de adımımı attım. 1 BNB al sat yaparak 100-150 TL kazandım fakat hep şans eseriydi aldığım zaman 20-30 tl düştü bekledim bekledim yükseldi sattım bu sefer BNB 20-30 TL arttı bu şekilde ortalardan al sat yapa yapa kazandım. Ben aldım BNB düştü sattım arttı, 1630dan BNB aldım şuanda 1500de, sizce BNB ne olur bu gibi durumlarda ne yapmalıyım? BTC ile doğru orantılı inip çıkıyor sizce BTC ne olur ilk günüm ve biraz stresliyim.

Stop-loss nedir nasıl yapılır açıklayabilir misiniz
 
Stop loss kavramı bir yatırım yaptığınızda kendi belirlediğiniz yüzdeye göre satış emri vermektir. Örneğin 1000 satoshiden bir şey aldığınızda 950 satoshiye satış emri vermek %5'e stop loss koymaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
14.189
Mesajlar
71.184
Kullanıcılar
7.195
Son üye
dapp
Geri
Üst