Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kartla Anonim Ödeme Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar anonim ödeme yapılabilcek kredi kartı varmı? Yani atıyorum kriptoyla oraya para yatırcaz ordaki kart bilgileri ile ödeme yapacağız? Ön ödemeli kart gibi. Kyc istemicek tabi 🙂 Varmı bilen ?

Sanal kartlar ya da isimsiz kartlar mevcut ama doğrudan anonimlik sağlayacak bir kredi kartı türü var mıdır, sanmıyorum hocam.

Türkiye'de mevzuata tamamen aykırı bir durum. Bir dönem Amerika'da vardı sankim. Belki 2000-2004 yıllarında.. Ama şu an orada da tamamen bitti o iş.

böyle bir çözümü arap sitelerinde bulmuştum, vcc alarak. site ismini hatırlamıyorum.

anonim işlem için Türkiyede ininal ve tosla benzeri kartlar var fakat limitleri var.

daha fazla limit için almanya avusturya cash4web ve bitcoinbon var.

yani çok var fakat araştırmak gerek.

Yani instagramdan tanıtımlı reklam çıkılacak. Bildiğim kadarıyla instagram kredi kartı dışında ödeme kabul etmiyor.

Yani istedğim kriptoyla önsatış için karta bakiye yüklemek sonra o kart numarasıyla ödeme yapmak. Varmı acaba böyle ön ödemeli kart

Forum istatistikleri

Konular
13.934
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri