Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

KAVA'dan %45'lik Stake Geliri

bitcoin-3091789_640.webp

Bir DeFi platformu olan Kava, kurumlar da dahil olmak üzere tüm kullanıcıların yüklü miktarlarda Bitcoin stake ödülleri elde etmesinin önün açacak bir MainNet yükseltmesinin duyurusunu yaptı.

Bu, Kava'nın 5. sürüm yükseltmesi oldu. Bu yükseltme ile platforma kripto borç alma işlevi, faiz kazanma ve birden çok kripto varlığına karşı kredi alma seçenekleri eklenmiş oldu. Bu güncelleme sayesinde özellikle elinde yüklü miktarlarda Bitcoin tutan kurumlar, yıllık %45 gibi oldukça yüksek bir oranda stake geliri elde edebilecek.

Kava bu konuda yaptığı açıklamada Tesla’yı örnek göstererek Tesla’nın elinde bulundurduğu 48.000 adet Bitcoin’i platforma kilitlediğinde yıllık 21.600 adet Bitcoin kazanabileceğini belirtti.

Bu oranlardaki bir stake geliri bir çok kurumun iştahını kabartabilir.

Peki, sizce bu yeni güncelleme KAVA’yı nasıl etkiler?

Sitede böyle oranlar var. Bunlar gerçek mi ben mi yanlış anlıyorum, biri inceleyebilir mi? 😀
1617983686008.webp

Böyle bir şey gerçekse Bitcoin Stake edecek bir çok kurum olacak ve bu KAVA'dan ziyade Bitcoin'in işine gelir.

Ben çiftlik bank benzeri olabilir diyorum maksimum ilk katılanlara ödeme yapılır, etrafa güven dağıtılır sonra bi yerde çöküş başlaması kaçınılmaz.
Tabi ki bu benim yorumum. Sonuç da buradaki arkadaşlar kripto para borsalarının batış meselesini içeriye atılan coinleri yatırım olarak kullanıp, ters hamleler sonucu borsanın bile batabileceği konuşuluyordu. Burada yapılacak işlem de bu bence. Durduk yere artmayacak. O adam kendine güveniyor atılan 10 BTC'yi ben 17 yaparım diyor en az bunun da15-16'sını geri veririm diye düşünüyor.
Ha dediğim gibi saadet zinciri misali ilk girenler kazanır sonrası kaybedebilir, bunlar benim yorumum. Kendi yorumunuzu katın yatırım yapacaksanız yapın. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri