mocker
Pioneer
- BNB
- 0,00007550
Arkadaşlar bu yazımda sizlere haberleri herkesten daha önceden kripto paralar hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz twitter hesapları önereceğim. Bunları takip ederek gün içindeki önemli olayları, kripto paraların iniş çıkış sebeplerini çok daha hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Şimdi müsaadenizle başlıyorum.
1) Elon Musk
Twitter hesabı: @elonmusk
Hepimizin yakından bildiği Tesla şirketinin CEO’su Musk kripto paralarla da çok içli dışlı bu aralar. Malum dogecoin ve bitcoin hakkındaki paylaşımlarıyla birlikte piyasayı elinde oynatabileceğini hepimize göstermiştir. Listenizde ilk sırada bulunmalı bence 😀
2) Vitalik Buterin
Twitter hesabı: @vitalikbuterin
Bu arkadaş ise geleceğin dahi çocuğu olarak adlandırılıyor. Kripto paralarla ilgili bilgisi ve hakimiyeti herkesin takdirini kazanan yazılımcı olan Buterik aynı zamanda kripto paraların 2. Hakimi olan Etheriumun da yaratıcısıdır.
3) Changpeng Zhao
Twitter adresi: @cz_binance
Kripto para borsalarının en büyüğü olan Binance’nin CEO’su olan Zhao özellikle binance coin ve binance smart chain hakkındaki paylaşımlarıyla okuyucularını bilgilendiriyor. Eğer ki kar yapmayı hedefleyen bir yatırımcı olmak istiyorsanız bu hesabı mutlaka takip etmelisiniz.
Özellikle binance coin’in ETH’nin yerine geçeceği tartışmaları yaşanan bu günlerde CZ’yi takip etmezseniz çok üzülebilirsiniz 😀
4) Brad Garlinghouse
Twitter adresi: @bgarlinghouse
Hepimizin dört gözle beklediği XRP davasının sonuçlarından en hızlı ve güvenilir haberleri alabileceğimiz bir kaynak olan hesap ünlü iş adamı ve Ripple’nin CEO’su Brad Garlighouse’ye aittir. XRP’nin olası iniş çıkışları için bu hesap mutlaka ama mutlaka takip edilmelidir.
5) Binance şirketi
Twitter adresi: @binance
Binance şirketinin resmi hesabı olan hesap olası delist haberleri launchpolları son dakika olarak takipçilerine sunuyor ve birçok kişi bu haberlerle önceden planlarını yapabiliyor.
Benim takip ettiğim hesaplar bunlar arkadaşlar, elbette binlerce hesap vardır kripto paralar ile ilgili ama ben sadece çok güvendiğim ve resmi olanları paylaşmaya çalıştım.
Daha sonra aklıma geldikçe eklemeler yaparım. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.