Neler yeni

Kazanmak İçin Takip Edin!

@twitter ile ilgili görsel sonucu

Arkadaşlar bu yazımda sizlere haberleri herkesten daha önceden kripto paralar hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz twitter hesapları önereceğim. Bunları takip ederek gün içindeki önemli olayları, kripto paraların iniş çıkış sebeplerini çok daha hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Şimdi müsaadenizle başlıyorum.

1) Elon Musk

Twitter hesabı: @elonmusk

Hepimizin yakından bildiği Tesla şirketinin CEO’su Musk kripto paralarla da çok içli dışlı bu aralar. Malum dogecoin ve bitcoin hakkındaki paylaşımlarıyla birlikte piyasayı elinde oynatabileceğini hepimize göstermiştir. Listenizde ilk sırada bulunmalı bence 😀

2) Vitalik Buterin

Twitter hesabı: @vitalikbuterin

Bu arkadaş ise geleceğin dahi çocuğu olarak adlandırılıyor. Kripto paralarla ilgili bilgisi ve hakimiyeti herkesin takdirini kazanan yazılımcı olan Buterik aynı zamanda kripto paraların 2. Hakimi olan Etheriumun da yaratıcısıdır.

3) Changpeng Zhao

Twitter adresi: @cz_binance

Kripto para borsalarının en büyüğü olan Binance’nin CEO’su olan Zhao özellikle binance coin ve binance smart chain hakkındaki paylaşımlarıyla okuyucularını bilgilendiriyor. Eğer ki kar yapmayı hedefleyen bir yatırımcı olmak istiyorsanız bu hesabı mutlaka takip etmelisiniz.

Özellikle binance coin’in ETH’nin yerine geçeceği tartışmaları yaşanan bu günlerde CZ’yi takip etmezseniz çok üzülebilirsiniz 😀

4) Brad Garlinghouse

Twitter adresi: @bgarlinghouse

Hepimizin dört gözle beklediği XRP davasının sonuçlarından en hızlı ve güvenilir haberleri alabileceğimiz bir kaynak olan hesap ünlü iş adamı ve Ripple’nin CEO’su Brad Garlighouse’ye aittir. XRP’nin olası iniş çıkışları için bu hesap mutlaka ama mutlaka takip edilmelidir.

5) Binance şirketi

Twitter adresi: @binance

Binance şirketinin resmi hesabı olan hesap olası delist haberleri launchpolları son dakika olarak takipçilerine sunuyor ve birçok kişi bu haberlerle önceden planlarını yapabiliyor.

Benim takip ettiğim hesaplar bunlar arkadaşlar, elbette binlerce hesap vardır kripto paralar ile ilgili ama ben sadece çok güvendiğim ve resmi olanları paylaşmaya çalıştım.

Daha sonra aklıma geldikçe eklemeler yaparım. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Güzel derleme olmuş, Elon abimizi 7/24 takip edenler var 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 2661

Hepimizin yakından bildiği Tesla şirketinin CEO’su Musk kripto paralarla da çok içli dışlı bu aralar. Malum dogecoin ve bitcoin hakkındaki paylaşımlarıyla birlikte piyasayı elinde oynatabileceğini hepimize göstermiştir. Listenizde ilk sırada bulunmalı bence 😀
Yalnız, piyasayı elinde oynatıyor falan yazmışsın. @sahinadm hocam bunu görmesin çok kızar sonra. Benden söylemesi 🙂

Yalnız, piyasayı elinde oynatıyor falan yazmışsın. @sahinadm hocam bunu görmesin çok kızar sonra. Benden söylemesi 🙂
Sadece minik coinleri oynatabilir. Diğerleri için para lazım. O para Elon'da var ama takipçilerinde yok.

Orası da doğru hocam. Piyasa değeri 1 trilyon doları geçmiş bir varlığı tek başına manipüle etmek o kadar kolay olmasa gerek. Bu arada benim yazı bitmedi. Başıma da feci bir ağrı girdi. Migrenimi tetikledi bir şey. Artık yarın bitireceğim.

Elon abimizi takip etmesek de masallah her yerden cikiyo, meme oluyo, screenshot oluyo tweetlerini okumamak imkansizlasti denebilir

Forum istatistikleri

Konular
13.684
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri