Mutabi
Crypto Curious
- BNB
- 0,00000300
Kripto paralar konusunda grafik, analiz konularını hiç bilmem ancak elime ara ara dogecoin olsun xrp olsun bunlar elime geçmektedir ve bir süre elimde bekletip ardından satış emri veriyorum. Bu zamana kadar neyi satsam herhalde bir ya da iki gün içerisinde sattığım değerin iki üç katına çıkmakta hayır sorun şu sattıktan sonra hiç düşmüyor da böyle talihsiz olan bir kişi sadece ben miyim ?
Dogecoin konusunda pek şansım yaver gitmedi sadece bunlar değil daha öncesinde 0.01 değerindeyken 10k 20k toplu sattığım oldu bunları artık hiç değere bile katmıyorum
Toplam hasılata baktığımda kardan zarar olarak yaklaşık 60 bin TL gibi bir miktara ulaşıyorum ve bir öğrenci olarak bu para çok çok fazla 🙂 Buraya eklemediklerim haricinde çok fazla var ancak insana asıl koyan sattıktan hemen bir iki gün içerisinde bu kadar artması. Sizde durumlar ne ?
Dogecoin konusunda 28 ocakta satış emri veriyorum 0.06 TL'den ve o gün içinde gördüğü değer 0.32 TL oluyor.
Daha bu hafta içerisinde elimde yine bir miktar doge birikti ve dedim ki satayım 11 Nisan tarihinin en yüksek seviyesi 0.65 TL den satış emrini gerçekleştirdim ve o gün baya mutlu oldum 😀 peki şimdi ki seviyesi ne aradan kaç gün geçti daha 🙂
Dogecoin konusunda pek şansım yaver gitmedi sadece bunlar değil daha öncesinde 0.01 değerindeyken 10k 20k toplu sattığım oldu bunları artık hiç değere bile katmıyorum
Dogecoin bir kenara hadi bundan ettik o kadar kardan zarar peki XRP sen demi be bu yükseliş ne? 25 Ocak tarihinde ufak bir miktar satış yapıyorum 2 TL değerindeyken ve 5 gün sonra değeri ikiye katlanıyor. Şuanki piyasasından bahsetmiyorum bile
Toplam hasılata baktığımda kardan zarar olarak yaklaşık 60 bin TL gibi bir miktara ulaşıyorum ve bir öğrenci olarak bu para çok çok fazla 🙂 Buraya eklemediklerim haricinde çok fazla var ancak insana asıl koyan sattıktan hemen bir iki gün içerisinde bu kadar artması. Sizde durumlar ne ?