Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kırmızı İçimizi Daraltıyor Artık!

capture-20210714-135859.png

Merhaba arkadaşlar.

Malum son 2 aydır kripto para piyasaları kan ağlıyor. Düşen fiyatlar, delist olan coinler, hacklenen veya kepenkleri indirip kaçan borsalar derken genel düşüşün üzerinden tam iki aylık bir zaman geçtiğini görüyoruz.

Düşen fiyatlar yeni yatırımcıların büyük çoğunluğunda, eski yatırımcıların ise bir kısmında paniğe sebep oldu ve bu panik beraberinde panik satışlarını getirdi. Buna karşın kurumsal yatırımcılar ise BTC, ETH ve bazı coinleri toplamaya devam ediyor. Kurumsal yatırımcıların izlediği bu politika analistler tarafından olumlu olarak değerlendiriliyor ancak hemen herkeste, beklenen yükselişin yakın zamanda gelmeyeceği ve kurumsal yatırımcıların ileriye dönük yatırım hedeflediği görüşü hakim durumda.

Bundan birkaç ay önce bazı zamanlar yükseliş hızına yetişemeyip, anlık al-sat işlemlerinde kardan zarar ettiğimizi hatırlıyorum. Şuan ise izleme listemi her açtığımda kıpkırmızı bir ekran ile karşılaşıyorum.

Elbette hiçbir şey sonsuza kadar yükselmez veya düşmez. Ancak bu kırmızı günlerin yeşil günleri ne zaman gelecek çok merak ediyorum.

Yukarıda paylaştığım görsel son bir aylık görünüme ait bir görsel. Görüldüğü üzere son bir ayda bile neredeyse tüm coinler oldukça fazla değer kaybetmiş.

Bu konuda sizin fikirleriniz nedir? Birkaç ay önce ki o yeşil ve kazançlı günlere sizce ne zaman yeniden kavuşuruz?

Yatırım tavsiyesi niteliğinde olmadan fikirlerini belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.

Keşke zaman belirterek yorum yapabilsem. Sürekli dışardan parmaklanmasına rağmen değerini bir ölçüde koruyan piyasa ve sizin de bahsettiğiniz gibi artan kurumsal yatırımlar var. Bir güzel ralli daha çok iyi giderdi. O zamana kadar toplayabildiğim kadar cryptocurrency toplamaya çalışıyorum ben de.

Bir kıvılcıma bakar yükselişin gelmesi. Öyle bir noktadayız artık. Herkes sıkıldı. YTD.
Hoşuma giden kısım o. Bombalarla 30 desteği yıkılmıyor ama kıvılcımla şahlanma olabilir ki olacak. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.741
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri