Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kısa Vade Al Sat Sepeti | yecele

Merhaba arkadaşlar.

Kısa vade sepeti nedir? Kısa vade sepeti nasıl yapılır? Al sat sepeti nedir? Haziran ayı al sat sepeti? En iyi kısa vade ürünleri nasıl seçilir? Al sat seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Trade kırılma noktaları nereler?

Sorularını merak ediyorsunuzdur. Burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi haricidir. Daha önce %2 yürüyüşü yapmıştık ama hem yürüyüşün bir esprisi kalmadı BTC çakıldığı için hem de çok uzun bir yoldu yakın bir şeyler yapmayı planlıyorum fakat yüzdesel olarak bir netliğim yok.

BEPRO konusuna %25 çizmiştim ama bir önceki al-sat fırsatında da erken çıkılması için mesaj atmıştım. Burada da benzer olacak. Eğer sat sinyali alırsam çıkacağım. Buraya da yazarım. Dediğim gibi net bir yüzde beklentim olmayacak ama %15 aşağısı da çok aksi bir sinyal gelmeden kabul edilmeyecektir. Gene 10 dolar ile başlayacağım. KuCoin ile başlıyorum, aklımdaki diğer fırsat için belki parayı çevirdikten sonra OKEx'e geçebilirim. Böyle atılımlarda geçiş anını da yazacağım takip eden varsa eğer. Şu anda TRX'e çevirdim ve transfer ettim gibi bilgilendirici yazılar yazacağım.

Evet toplam adet BEPRO almışım 9.3 dolara başladık. Aldığım fiyat da görünüyor. 0.0069 gibi tetikte olurum, tekrar söylüyorum aksi bir grafik olursa çıkış da yapabiliriz.

Zaten uzun vade çantamda var BEPRO, burada da değerlendiriyordum size de göstermiş olayım değerlendirmeyi.

AE5B6892-472F-4AC6-8D77-A05BEAB62BEB.webp

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Kısa vade sepeti nedir? Kısa vade sepeti nasıl yapılır? Al sat sepeti nedir? Haziran ayı al sat sepeti? En iyi kısa vade ürünleri nasıl seçilir? Al sat seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Trade kırılma noktaları nereler?

Sorularını merak ediyorsunuzdur. Burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi haricidir. Daha önce %2 yürüyüşü yapmıştık ama hem yürüyüşün bir esprisi kalmadı BTC çakıldığı için hem de çok uzun bir yoldu yakın bir şeyler yapmayı planlıyorum fakat yüzdesel olarak bir netliğim yok.

BEPRO konusuna %25 çizmiştim ama bir önceki al-sat fırsatında da erken çıkılması için mesaj atmıştım. Burada da benzer olacak. Eğer sat sinyali alırsam çıkacağım. Buraya da yazarım. Dediğim gibi net bir yüzde beklentim olmayacak ama %15 aşağısı da çok aksi bir sinyal gelmeden kabul edilmeyecektir. Gene 10 dolar ile başlayacağım. KuCoin ile başlıyorum, aklımdaki diğer fırsat için belki parayı çevirdikten sonra OKEx'e geçebilirim. Böyle atılımlarda geçiş anını da yazacağım takip eden varsa eğer. Şu anda TRX'e çevirdim ve transfer ettim gibi bilgilendirici yazılar yazacağım.

Evet Ekli dosyayı görüntüle 6193 toplam 395 adet BEPRO almışım 9.3 dolara başladık. Aldığım fiyat da görünüyor. 0.0069 gibi tetikte olurum, tekrar söylüyorum aksi bir grafik olursa çıkış da yapabiliriz.

Zaten uzun vade çantamda var BEPRO, burada da değerlendiriyordum size de göstermiş olayım değerlendirmeyi.

takip listesine eklendi. Emeğinize sağlık

Ben de takipteyim sevdiğim konular 🙂 Bütçe 10$ şu an sadece 395 BEPRO aldınız değil mi? Çünkü 395 BEPRO 9,3 $ yapmıyor hocam.
Hocam elimde zaten BEPRO olduğundan en üstteki emri yapıştırmışım. Söylediğiniz çok iyi oldu konuyu da düzenleyeyim. 1640 adet almışım. 078AE192-5C6E-4FA2-A809-8B34D559CB80.webp

Hocam elimde zaten BEPRO olduğundan en üstteki emri yapıştırmışım. Söylediğiniz çok iyi oldu konuyu da düzenleyeyim. 1640 adet almışım. Ekli dosyayı görüntüle 6198
Benimde spot cüzdanımda var bir miktar. Siz 9,3 $ a aldım deyince, bir an 'aha zengin oldum' dedim. 🙂 Fiyatı kontrol edince yazmak istedim. Sevgiler, başarılar hocam.

Yatırım tavsiyesi değildir.

9.3 dolarlarıyla vedalaşan sayın arkadaşlar tekrar gidecekse sadece 9.3 dolarımızın gideceğini bilerek hareket ediyoruz. Hedefimi belirlediysem gece yatmadan emri koyarım dedim hele ki BEPRO yükselince uçabiliyor. Ama bunu konuya yazmadığımdan dolayı yarından sonra gece yatarken emirli yatacağız. Gün içinde ola ki yükselirse stratejiyi konuda belirleyeceğiz.

Tekrar söylüyorum, yatırım tavsiyesi değildir.

Bugün çıkar, düşer fark etmez emir vermiyorum. Takip edecekler yarından itibaren kapanışlarda emir vereceğiz.

1622721344826.webp

İlk düşüşte de bu direnç noktası vicdansızca çalışmıştı. 3 gündür deniyor. Çıkışı hızlı bir 70 noktası da getirecektir diye düşünüyorum da sündürüyor bizi. Hafta bitmeden kârımızı alaydık iyiydi 😀

Forum istatistikleri

Konular
14.126
Kullanıcılar
7.105
Son üye
rentsolana
Geri