Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kiyosaki'nin Yolu | Sende Bir Tane Yaz...

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Hoş geldin. "Forumda gezerken kenarlara çarparak gezen küçücük siyah bir top gördüm. Nedir o?" Şeklinde bir soru ile başladı her şey.

1733164694476.webp
Forum Efsanesi Kiyosaki

Forumda gizemli siyah bir nokta geziyordu. İlk ben gördüm. Çok korktum. Sonra gözüm alıştıkça sorular sormaya başladım. Nokta hakkında birbirimize sorular sorarken tuhaf bir şekilde Zengin Baba gibi davranmaya başladık. Forum halkı arasında anlatılan Siyah Nokta Kiyosaki Efsanesi gerçekmiş. Konuyu gören herkes Kiyosaki'mizden nasip alıp, finansal filozofa dönüşüyordu. O günden beridir bu konuya gelen herkes beceri ve tecrübelerden aldığı özlü bir sözü bu konuya yazıyor. Senin sözün nedir?

Son düzenleme:
IMG_20241124_202759.webp
Aha orada. Sadece konu içlerinde görünüyor.
IMG_20241124_202616.webp

üzerine gelmeyi denedin mi ?
yarın yok edicem abi onu kimse göremicek, gerçekleri yüzümüze vuruyor 🙂 onun adı kiyosaki

üzerine gelmeyi denedin mi ?
yarın yok edicem abi onu kimse göremicek, gerçekleri yüzümüze vuruyor 🙂 onun adı kiyosaki
Denedim. Tepki vermiyor.
Robert Kiyosaki mi bu? Abi bundan kurtulmamız lazım bak. 😂😂

üstüne gelemiyorsundur mobilde 1 piksel abi 🙂

Hareket eden bir piksel? Bildiğin geziyor bu. Kenarlara çarpıyor rasgele yön değiştiriyor.

Ben göremiyorum abi mobilde sen nasıl görüyorsun

Senin telefon ile alakalıdır. Dediğim gibi üzeri bir şekilde tıklamaya çalış kaybolur.

Keşke ekrandan video alabilseydim. Hocam. Duyduğuma göre bu pikseli yakalayanların şansı bahtı açılıyormuş. Ertesi sabah cüzdanında 1 BTC görüryormuş. Özellikle bunu 7 kişiye gösterebilsen var ya. Dünyalar senin oluyormuş. Çok ciddi bak. 😂

Forum istatistikleri

Konular
13.753
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri