Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

kontrat kodumu nasıl bulabilirim?

satoshiturk sitedeki token oluştur v1 den remix ile token oluşturdum ancak doğrulama yapmadan cıktım şimdi tokeni dogrulama yapmam için remixde tokenimin kod sayfasını nasıl bulabilirim?

remix'te geçmişi sildiyseniz görüntüleyemezsiniz.
yeniden yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

ayrıca yanlış kategoriye açmışsınız konuyu 🙂 düzeltiyoruz.

remix'te geçmişi sildiyseniz görüntüleyemezsiniz.
yeniden yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

ayrıca yanlış kategoriye açmışsınız konuyu 🙂 düzeltiyoruz.
yanlışlık için özür dilerim
anladığım kadarıyla bu tokeni artık doğrulayamacağım cünkü remixde göremiyorum

sadece abıcode ile bytecode yi kaydemişim onlardan bir sonuca ulaşamazmıyım?

yanlışlık için özür dilerim
anladığım kadarıyla bu tokeni artık doğrulayamacağım cünkü remixde göremiyorum

sadece abıcode ile bytecode yi kaydemişim onlardan bir sonuca ulaşamazmıyım?
abi code ile json doğrulama yapabilrisiniz.

sanırım bsc explorer doğrulama seçenekleri arasında json seçeneği vardı.

ayrıca şöyle yapın. aynı kontratı bire bir oluşturun fakat deploy etmeyin remixe atın ve oradan flatten sol olayı var tek dosyaya dönüştürme seçneği.

şu aşağıdaki videoda anlatmıştım sanırım. bu şekidle doğrulama yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

aslında seçenekler var fakat sizin bunları yapmanız gerekiyor.

ayrıca şöyle yapın. aynı kontratı bire bir oluşturun fakat deploy etmeyin remixe atın ve oradan flatten sol olayı var tek dosyaya dönüştürme seçneği.

şu aşağıdaki videoda anlatmıştım sanırım. bu şekidle doğrulama yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

deneyeceğim teşekkür ederim

AYNI KONTRATI BİREBİR OLUŞTURARAK ÇÖZDÜM
TEŞEKKÜRLER YARDIMINIZ İÇİN

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri