Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kontratta Botlar Alım Satım Yapıyor?

KriptoMax

Crypto Curious
Arkadaşlar oluşturmuş olduğum kontrata likidite ekliyorum. Sonra farklı bir adresten denemek için 10-15 dolar alım yapıyorum, ben alana kadar bot almıyor. Alım yapınca dexscreenerde sanki bot benden önce almış gibi gözüküyor ve coin fiyatı arttığı için otomatik satış yapıyor. Bu bot alım satışlarını nasıl kapayabiliriz? Bunlar oldukça biz nasıl kar edeceğiz nedir bunlar yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar oluşturmuş olduğum kontrata likidite ekliyorum. Sonra farklı bir adresten denemek için 10-15 dolar alım yapıyorum, ben alana kadar bot almıyor. Alım yapınca dexscreenerde sanki bot benden önce almış gibi gözüküyor ve coin fiyatı arttığı için otomatik satış yapıyor. Bu bot alım satışlarını nasıl kapayabiliriz? Bunlar oldukça biz nasıl kar edeceğiz nedir bunlar yardımcı olur musunuz?
Merhaba karşılaştığınız sorundaki botlar Ethereum gibi blok zincirlerinde işlem havuzlarını (mempool) tarayarak, kârlı fırsatları otomatik olarak tespit eder ve bunlardan faydalanır. Botlar sizin yaptığınız işlemi mempool da fark eder ve sizin işlem ücretinizden (gaz ücreti) daha yüksek bir ücret ödeyerek sizin işleminizden önce blokta onaylanacak şekilde yerleştirilir. Sizin işleminizden önce düşük fiyattan alım yapar ve sizin işleminiz tamamlandığında fiyat yükseldiği için hemen satış yaparak kâr elde eder. işlem yaparken botların aktif olması oldukça yaygındır. Bu botlar, özellikle yeni kabul edilen tokenlarda alım-satım fırsatlarını değerlendirmek için programlanmıştır. bu şekilde çalışan birçok bot var. Botların tamamen ortadan kaldırılması mümkün olmayabilir, ancak performansın sınırlandırılması veya kapsamının en aza indirilmesi sağlayabilirsiniz.

Merhaba karşılaştığınız sorundaki botlar Ethereum gibi blok zincirlerinde işlem havuzlarını (mempool) tarayarak, kârlı fırsatları otomatik olarak tespit eder ve bunlardan faydalanır. Botlar sizin yaptığınız işlemi mempool da fark eder ve sizin işlem ücretinizden (gaz ücreti) daha yüksek bir ücret ödeyerek sizin işleminizden önce blokta onaylanacak şekilde yerleştirilir. Sizin işleminizden önce düşük fiyattan alım yapar ve sizin işleminiz tamamlandığında fiyat yükseldiği için hemen satış yaparak kâr elde eder. işlem yaparken botların aktif olması oldukça yaygındır. Bu botlar, özellikle yeni kabul edilen tokenlarda alım-satım fırsatlarını değerlendirmek için programlanmıştır. bu şekilde çalışan birçok bot var. Botların tamamen ortadan kaldırılması mümkün olmayabilir, ancak performansın sınırlandırılması veya kapsamının en aza indirilmesi sağlayabilirsiniz.
nasıl yani mempool ve txpool nedir kafam karıştı

Slippage rate'i %0 ve ya %0.01 yapın düzelir.
bunu denediniz mi acaba

nasıl yani mempool ve txpool nedir kafam karıştı

bunu denediniz mi acaba
İşleminizi bir Ethereum cüzdanı ile gönderdiğinizde bu işlem hemen bir blokta yer almaz. Bunun yerine madencilerin veya doğrulayıcıların işlemi seçip işleyebileceği mempool'a gider. Mempool doğrulanmayı bekleyen işlemlerin geçici olarak tutulduğu bir havuz gibi düşünülebilir. Madenciler genellikle daha yüksek gas ücretleri ödeyen işlemleri öncelikli olarak seçer.

txpool mempool un bir alt kümesi olarak düşünülebilir. İşlemler txpool da organize edilir ve madencilerin işlemleri daha kolay seçebilmesi sağlanır. İşlemler txpool içinde genellikle gas fiyatı sırasına göre sıralanır.

botlar ise bu durumdan yararlanarak özellikle yeni kabul edilen tokenlarda alım-satım fırsatlarını değerlendirmek için programlanmıştır.

İşin trade kısmında olan birisi olarak, teknik kısımdaki arkadaşları hep kıskanmışımdır.

Ama Allah var; Satoshi Türk'ün hem teknik kısımdaki üyeleri, hem trade kısmındaki üyeleri, hem de airdrop ve launchpool kısmındaki üyeleri harbiden çok iyi.

Şampiyonlar ligiyiz mübarek. 😁

@SatoshiTURK @Vonzarovich @Teknik Analiz @immortal_code
Listene @kerimanunlu'yü de kat hocam. Bilgi sahibi. 👍

Ben de blockchain kısmında çok geriyim. Kafam basıyor aslında ama tam ilgilenmem gereken dönemde hayati yoğunluğum başladı ve bitmek bilmedi. ☺️

Sadece liste başlarını yazdım aslında hocam. Ama harbiden teknik konularda çok iyi üyelerimiz var.

Aslında seninle aynı durumdayız hocam. Bu konular üzerine kafa yoracakken, elimizden kaçırdık o fırsatı. Şimdi de al-sat ile meşgul olmak zaten yetiyor. Müthiş vakit öldürüyor.

Artık teknik konular da dağ gibi görünüyor gözüme. Heveste kalmadı..

Sadece liste başlarını yazdım aslında hocam. Ama harbiden teknik konularda çok iyi üyelerimiz var.

Aslında seninle aynı durumdayız hocam. Bu konular üzerine kafa yoracakken, elimizden kaçırdık o fırsatı. Şimdi de al-sat ile meşgul olmak zaten yetiyor. Müthiş vakit öldürüyor.

Artık teknik konular da dağ gibi görünüyor gözüme. Heveste kalmadı..
ya biz ne yapalım son anlarda yetiştik her şeye tam olarak bir konuya hakim olamıyoruz benim gibi çok insan vardır eminim zaten bu kripto dünyasın da geçen 1 gün uzay zamanda 1 yıla denk geliyor 🙂 1 gün bile kaçırırsan çok şey kaçırmış olabiliyorsun

Hocam peki bu token mempooldan ne zaman çıkar. Yani tokeni yarattık likitide ekledik diyelim ne zaman alım satıma açalım insanlarla paylaşalım? Mempool dediğiniz yerden çıkınca botlar gelmiyor mu?

Forum istatistikleri

Konular
13.753
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri