Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Konu açma sınırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doktor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun aktif olması güzel birşey. Ben de elimden geldiğince günde 3-4 mesaj mutlaka yazmaya çalışıyorum. Ama forumda ardarda seri çok konu açılıyor. Çoğu konu bir yorum bile yazılmadan geriye düşüyor. Sonuçta forum yorum bile almayan konular ile doluyor.

Benim önerim bir kişi günde en fazla bir konu açabilmeli ki gerçekci bir ortamda gayet makul bir rakam olduğunu düşünüyorum. Böylece hayalet konu başlıklarından kurtuluruz.

Tabi bu benim düşüncem. Yorum sizin, karar yönetimin 🙂

Forumda şu aşamada konu sınırlaması koymayı düşünmüyoruz. İlerleyen dönemde olabilir. Mantıklı bir öneri ama mevcut şartlarda uygulamak forumu sessizlestirmek demek.

Peş peşe yazilanlar genelde aynı anda onaylamamizdan kaynaklı öyle görünüyor. Bunu da belirtmek isterim.

Forumun aktif olması güzel birşey. Ben de elimden geldiğince günde 3-4 mesaj mutlaka yazmaya çalışıyorum. Ama forumda ardarda seri çok konu açılıyor. Çoğu konu bir yorum bile yazılmadan geriye düşüyor. Sonuçta forum yorum bile almayan konular ile doluyor.

Benim önerim bir kişi günde en fazla bir konu açabilmeli ki gerçekci bir ortamda gayet makul bir rakam olduğunu düşünüyorum. Böylece hayalet konu başlıklarından kurtuluruz.

Tabi bu benim düşüncem. Yorum sizin, karar yönetimin 🙂
evet aslında bazı konularda günlük gelişmeler şeklinde birleştirilip belirli bir saatte yazılabilir eski sistemde konu açarken saat sınırı vardı yenide varmı görmedim @Vonzarovich değerlendirecektir

Forum ve haber kısmı ayrı olabilir sanırım. Açılan başlıkların çoğu aslında haber niteliğinde. Bilgi verici başlıklar.

Yani haber kısmında haber içeriği, yazarı ve en altta da habere yapılacak yorumlar kısmı olabilir.

Forum ise olduğu gibi devam edebilir. Airdrop, etkinlik, tanışma, tartışma, off topic, tanıtım, vb konular ise forumda açılır.

@SatoshiTURK hocamı yorabilir tabii bu öneri. Üzerinde çalışılması gereken bir durum çünkü.

Forum ve haber kısmı ayrı olabilir sanırım. Açılan başlıkların çoğu aslında haber niteliğinde. Bilgi verici başlıklar.

Yani haber kısmında haber içeriği, yazarı ve en altta da habere yapılacak yorumlar kısmı olabilir.

Forum ise olduğu gibi devam edebilir. Airdrop, etkinlik, tanışma, tartışma, off topic, tanıtım, vb konular ise forumda açılır.

@SatoshiTURK hocamı yorabilir tabii bu öneri. Üzerinde çalışılması gereken bir durum çünkü.
Çok fazla kategorize ettiğimizde uyelerimiz sorun yaşıyor. Bunu tecrübelerimiz gösterdi. Bu sebeple sade kategolerilere devam etme kararı aldık. Cesitlendirdikce düzenden çok düzensizlik getiriyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri