Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Borsa Haberleri

Kripto borsası ile alakalı bir haber sitesi açmayı düşünüyrum verileri hangi siteden çekersem daha etkili olur
Hocam mahsuru yoksa nasıl bir proje yapmak istediğinizi biraz açabilir misiniz? Benim de uzun süredir kripto paralarla ilgili bir blog açma fikrim var ama daha bir adım atmış değilim. A-ads gibi kripto paralarla ilgili sitelere yüksek CPM veren reklam networkleri ile para kazanmayı düşünüyorum. Ama ben de nasıl içerikler üreteceğimi ve sürekliliği nasıl sağlayacağım konusunda bir sonuca varamadığım için henüz bir adım atabilmiş değilim. Belki sizin aklınızdaki düşüncelerden ben yararlanırım, belki benim aklımdaki düşüncelerden siz yararlanırsınız.

Hocam mahsuru yoksa nasıl bir proje yapmak istediğinizi biraz açabilir misiniz? Benim de uzun süredir kripto paralarla ilgili bir blog açma fikrim var ama daha bir adım atmış değilim. A-ads gibi kripto paralarla ilgili sitelere yüksek CPM veren reklam networkleri ile para kazanmayı düşünüyorum. Ama ben de nasıl içerikler üreteceğimi ve sürekliliği nasıl sağlayacağım konusunda bir sonuca varamadığım için henüz bir adım atabilmiş değilim. Belki sizin aklınızdaki düşüncelerden ben yararlanırım, belki benim aklımdaki düşüncelerden siz yararlanırsınız.
ben kripto ile alakalı haber sitelerinden veri çekerek düzenleme yaparak sunmayı düşünüyorum kendim içerik üretmeyeceğim

Forum istatistikleri

Konular
14.026
Kullanıcılar
7.006
Son üye
Yusuf333
Geri