Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kripto para çeşitliliği

Kripto paraların çeşitliliği sizi de korkutuyor mu yoksa bir ben de mi var bu korku? Gün geçtikçe çoğalması bir yandan iyi geliyor fakat bir yandan da aşırı gereksiz adı sanı belli olmayan kripto paraları çıkarıyor. Bu kadar kripto para çıkarmak yerine diğer kripto paraların kullanım alanlarını arttırsalar daha iyi olmaz mı?

Telegram gruplarındayım her gün bir coin çıkıyor nereye nasıl yatırım yapacağını şaşırıyor insan 😀. Umarım kripto para çeşitliliği yerine kullanım alanlarına bir çeşitlilik getirirler. Sizin düşünceleriniz neler yazabilir misiniz. İyi forumlar.

Merhaba, bu yollar 2021 yılında daha da artmıştır. Ben de nereye yatırım yapacağımı şaşırıyorum. Hangisi tam güvenli olduğunu bilmiyorum. Umarım hayırlı olur.

şu açıdan bakmak istiyorum konuya coinleri destekleyen kurumlar ve kişiler mevcut bu faktörlerle çıkan coinlerin rehavetleri diğer coinleri etkilemiyor mu?

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri