Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto para gönderimi nereden yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BTC

Investor
Btcturk ve binance gibi borsalardan gönderiliyor ama genelde en düşük limit var ve coin miktarına göre değişiyor.

Mesela usdt gönderimi minimum 10 usdt ama ben 1 usdt göndermek istiyorum bunu nereden yapabilirim?

Çözüm
Hocam ben en düşük miktar gönderim yapan bir borsa arıyorum. Minimum çekim miktarı çok düşükyer arıyorum mesela USDT olarka 1 usd gönderebileceğim yer var mı? Binance`da en düşük çekim 10 usdt
hocam en düşük miktarda gönderim yapabileceginiz cüzdan https://faucetpay.io musluk sitelerinde kullanır genelde cok düşük miktarda gönderim yapılabildiği için işinizi görürse bi bakın, veya coin transfer ederek gönderim yapmayı deneyin. Misal ben musluk sitelerinden 3 5 bişeyler topluyorum dediginiz gibi binance alt limiti cok o yüzden zec dönüştürüp öyle transfer ediyorum
Bunun türlü yolları olsa da ben 1 TRX kesintiyle birlikte kısa bir süre içerisinde TRON kullanarak gönderiyorum. WIN ile gönderimde binance üzerinde kesinti olmuyordu sanırım ama süresine dikkat etmedim tabi.

Bunun türlü yolları olsa da ben 1 TRX kesintiyle birlikte kısa bir süre içerisinde TRON kullanarak gönderiyorum. WIN ile gönderimde binance üzerinde kesinti olmuyordu sanırım ama süresine dikkat etmedim tabi.

Daha Açıklayıcı anlatırmısın lütfen

binancetr ve bircok borsadan aktarabilirsiniz hocam siz nasıl bişey yapmak istiyosunuz

Hocam ben en düşük miktar gönderim yapan bir borsa arıyorum. Minimum çekim miktarı çok düşükyer arıyorum mesela USDT olarka 1 usd gönderebileceğim yer var mı? Binance`da en düşük çekim 10 usdt

hocam en düşük miktarda gönderim yapabileceginiz cüzdan https://faucetpay.io musluk sitelerinde kullanır genelde cok düşük miktarda gönderim yapılabildiği için işinizi görürse bi bakın, veya coin transfer ederek gönderim yapmayı deneyin. Misal ben musluk sitelerinden 3 5 bişeyler topluyorum dediginiz gibi binance alt limiti cok o yüzden zec dönüştürüp öyle transfer ediyorum

• Like
Tepkiler: BTC
Çözüm
!!! YATIRIM TAVSİYYESİ DEĞİLDİR !!!

Bence binance iyi cünki güvenilir. Yani mesela atıyorum limitsiz 1 XPR gönderdim diyelim ancak XPR gonderdiyin ve ya aldığın cuzdan adresine gitmedi diyelim ne olacak. O 1 XPR cöp oldu gitdi kayboldu. Hazır 10 XPR alırım ve gönderdiğim cüzdan adresine güvenli bir şekilde gider yani. Ben o yüzden Binanceni kullanıyorum ancak güvenli ve limitsiz bir site cıkarsa onuda kullanırdım sanarım.

Hocam binanceyi kullanacam. Seri bir şekilde binanceye aktarım yapmak istiyorum banka üzerinden
Hocam banka üzerinden seri aktaırm yapmak istiyorsanız yapmanız gereken iki şey var

1. Binance hesabı açmak kimlik dogrulama işlemlerini falan halletmeniz gerekiyor

2. olarakta BinanceTR versiyonuna da kayıt olmanız gerkiyor (bankadan para yatırmak için)

bundan sonra yapmanız gerekenler binancetr hesabınıza girip bankadan para atabilirsiniz ordan da binance global hesabınıza geçirebilirsiniz

https://satoshiturk.com/threads/binance-nasil-kayit-olunur-2021.7528/

bu konuda anlattım hocam

1619468629962.webp

Öncelikle TRX alacaksınız. Sonra da Çekme kısmına tıklayacağız.

1619468676430.webp

Buradan göndereceğim borsadaki TRX adresimizi yazıp TRC20 ağını kullanacağız. 1 liralık bir kesintisi olacak. (Burada da yapmanız gereken şey yatıracağınız borsada TRX coinine tıklayıp Yatırma dedikten sonra oradağı adresi alacaksınız.)

Sonra onaylıyoruz ve bekleme işlemine giriyoruz. Tabi bu küçük miktarlar için arkadaşlar. Büyük miktarlarda USDT/TRX sonra da gönderdiğimiz borsada TRX/USDT yapmak komisyonlardan dolayı daha pahalıya denk gelebilir. Dediğim gibi aynı şeyleri WIN için uygulayabilirsiniz orada kesinti olmuyor. Ama süresini bilmiyorum. Sizin de bulduğunuz komsiyonsuz ve düşük ücretli aktarım yapılabilecek coinleri yazabilirsiniz hatta burada bahsettiğim TRX'ler yerine kendi coininize aynı işlemleri yapabilirsiniz.
Daha Açıklayıcı anlatırmısın lütfen
Hocam zaten 1 usd kesinti yapıyor ha derseniz ki 3-5 usd göndereceğim onu da usd formatında binance ile yapamazsınız. İlla usd gönderecekseniz dediğim işlemleri usd minimum gönderimi düşük borsalara başka coinlerle gönderip aktarım tamamlayabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: BTC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri