SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00968229
Kripto para kazanmak için sayısız sistemler mevcuttur bunlardan bir kaçını sizler için aşağıda sıraladım.
Faucet
Belli başlı görevler karşılığında sizlere kripto para ile ödeme yapan sistemler
Şans Oyunları
Küçük miktarlar yatırarak güzel paralar kazanabileceğiniz sistemler örneğin (Sayısal Loto, Tahmin Oyunu, Crash Game) daha benzeri bir çok site bulabilirsiniz.
Alım Satım
Bu tamamen sabır ve tecrübe gerektiren bir konudur, eğer sabırlı ve azimli iseniz Bitcoin para biriminden güzel kar'lar elde edebiliriniz.
Makale Yazarak
Editörlük yaparak belli başlı sitelerden Kripto para kazanabilirsiniz.. örneğin bu sitede satoshiturk.com
Resim Upload
Resim yükleyerek ve bu resimleri paylaşarak Bitcoin kazabilirsiniz. site: file.army
Link Kısaltma Sistemleri
Bu gibi sitelerde paylaşacağınız linkleri kısaltarak kar elde edebilirsiniz.
Kısa bir konu oldu, Aslında hepsi başlı başına ele alınması gereken derin konular.
Umarım zamanla tek tek değinebiliriz.
Faucet
Belli başlı görevler karşılığında sizlere kripto para ile ödeme yapan sistemler
Şans Oyunları
Küçük miktarlar yatırarak güzel paralar kazanabileceğiniz sistemler örneğin (Sayısal Loto, Tahmin Oyunu, Crash Game) daha benzeri bir çok site bulabilirsiniz.
Alım Satım
Bu tamamen sabır ve tecrübe gerektiren bir konudur, eğer sabırlı ve azimli iseniz Bitcoin para biriminden güzel kar'lar elde edebiliriniz.
Makale Yazarak
Editörlük yaparak belli başlı sitelerden Kripto para kazanabilirsiniz.. örneğin bu sitede satoshiturk.com
Resim Upload
Resim yükleyerek ve bu resimleri paylaşarak Bitcoin kazabilirsiniz. site: file.army
Link Kısaltma Sistemleri
Bu gibi sitelerde paylaşacağınız linkleri kısaltarak kar elde edebilirsiniz.
Kısa bir konu oldu, Aslında hepsi başlı başına ele alınması gereken derin konular.
Umarım zamanla tek tek değinebiliriz.
Son düzenleme: