Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto Para Kazanma ?

Merhaba,ben bi 200 tl yatırıp al sat yapmak istiyorum fakat bunu btc ile değil alt koinler ile yapmak istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Hangi koin daha iyi kazandırıyor. Bilgisayar başında hiç ayrılmadan 4-5 saat oturabiliyorum. En azından günde 50-60 tl kazandıracak bir sistem arıyorum. Paribu ya üyeyim sizce buradan al sat yapabilirmiyim ? Bu konuda bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Şimdiden iyi akşamlar dilerim.

Hangi alt coinler üzerinden trade yapacağını söyleyemem. Araştırıp kendin karar vermelisin. Risk sana ait olmalı.
Ancak Paribu yerine trade komisyonları daha düşük olan bir borsa deneyebilirsin.
Örneğin Kucoin Borsası ya da başka bir borsa.
Tabi transfer ücretlerini de hesaba katmalısın. Sonuçta kazançlarını TL'ye çevirmek için yine bir Türk borsasına çekim yapacaksın.

günde 50 - 60 tl 200 tl ile kazanılır mı bilmiyorum ben teklfiler ile günde bir kaç saat ayırarak 10 - 30 tl arası kazanç elde ediyorum bazen 2 günü buluyor tavsiyem forumdaki kazanç sitelerini incelemenizdir.

Binance den işlem yapayım mı sizce ? Birde dogecoin olarak düşünüyorum ancak tabii ki araştırmak gerek. Sizin kullandığın koinler var mı ? Bu arada 200 tl ile 50-60 tl toplam değil amacım. İleride düşünüyorum ilk başta 200 tl ile giricem. Kaybetsemde beni yaralamayacak bir işlem olsun.

Evet, bir de işin o tarafı var. 200 TL ile günlük 50-60 TL kazanmak neredeyse imkansız.
Belki Defi tokenlerinden kazanılabilir.
Orada da piyasayı iyi takip edip dikkatli davranmak gerek.
Yoksa elindekinden de olursun.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri