Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto Para Madenciliği Nasıl Bir VDS Alınmalı ( Ekonomik )

Merhaba ben bir öğrenciyim ve ailemle yaşıyorum ailemede yük olmak istemiyorum en azından bir gelirim olsun gözüyle bakıyorum , kriptolar çok arttığından bu işe girmeyi düşünüyordum ancak bu konuda pek bir bilgim yok , kendime 50 tl yi geçmeyecek bir şekilde vds almak istiyorum ama baktığımda çoğu yerde çok pahalı , sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir bildiğiniz bir yer varsa yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim.

Kısaca özetlemek gerekirse 50 tl lik bir vds ( coin fark etmez ) fakat işlemci olarak kascam çünkü ekran kartları çok pahalı

Merhaba ben bir öğrenciyim ve ailemle yaşıyorum ailemede yük olmak istemiyorum en azından bir gelirim olsun gözüyle bakıyorum , kriptolar çok arttığından bu işe girmeyi düşünüyordum ancak bu konuda pek bir bilgim yok , kendime 50 tl yi geçmeyecek bir şekilde vds almak istiyorum ama baktığımda çoğu yerde çok pahalı , sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir bildiğiniz bir yer varsa yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim.

Kısaca özetlemek gerekirse 50 tl lik bir vds ( coin fark etmez ) fakat işlemci olarak kascam çünkü ekran kartları çok pahalı
Ülkemizdeki döviz durumundan dolayı artık VPS falan almak lükse girmeye başlıyor.
Tavsiye etmiyorum kafa yorduğuna değmeyecek.
Farklı yollar deneyebilirsiniz.
Belki farklı yorumlarda gelir bilen arkadaşlar varsa şenlendirsin.

Ülkemizdeki döviz durumundan dolayı artık VPS falan almak lükse girmeye başlıyor.
Tavsiye etmiyorum kafa yorduğuna değmeyecek.
Farklı yollar deneyebilirsiniz.
Belki farklı yorumlarda gelir bilen arkadaşlar varsa şenlendirsin.
doğru diyorsunuz dolar sıkıntı yaratmaya başladı web alanıyla ilgeleniyorum fakat bir domain almak bile pahalıya denk geliyo hele öğrenci iseniz

doğru diyorsunuz dolar sıkıntı yaratmaya başladı web alanıyla ilgeleniyorum fakat bir domain almak bile pahalıya denk geliyo hele öğrenci iseniz
freenom kullanarak ücretsiz domain kullanaiblirsiniz.
yıllık ücretsiz vps isterseniz AWS EC2 tavsiye ederim
lakin bunda maden yapamaz site barındırırsınız.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri