Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto Para Piyasasına Resmen Dolar Yağdı

dollar-gb25a1a197_640.webp

Kripto Para Piyasasına Yeniden Para Akmaya Başladı

Kripto para piyasası 7-8 aydır bir durağanlık içindeydi ancak son 1 aydır yavaş da olsa bir hareketlenme söz konusu denilebilir. Özellikle FED’in son faiz kararının ardından yine olumlu bir tablo oluştu demek yanlış olmayacaktır.

Bununla beraber kripto para piyasasına en çok nereden giriş olduğu, yaşanan hareketliliği daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Piyasa verilerine kısaca göz atarak duruma açıklık getirelim. 12 Ağustos verilerine göre, son 24 saatlik süre zarfında kripto para piyasasına yaklaşık 36,7 milyon ABD Doları girdiğini görüyoruz. Bu tutarın 21 milyon doları USDT’ye aktı. Bu, yatırımcıların alım yapmak için hazırlık yaptıkları anlamına gelebilir.

Kripto para piyasasına yapılan diğer bir akış ise Güney Kore Wonu ile gerçekleştirildi. Kripto para piyasasına yaklaşık 31 milyon dolar değerinde KRW girdiği görülüyor.

Euro ile yapılan kripto para alımlarının karşılığı ise 7,3 milyon dolar değerinde oldu.

Son olarak, Türkiye’den de yüklü bir para kışı olduğunu vurgulayarak yazımıza son verelim. 12 Ağustos tarihi itibariyle kripto para piyasasına akan Türk Lirası’nın dolar karşılığı tam olarak 18,8 milyon dolar şeklinde oldu.

Bu veriler bize önümüzdeki günlerde piyasanın daha da hareketlenebileceğini düşündürebilir. Ancak, henüz tam bir boğa piyasasından bahsetmek için erken. O yüzden dikkatli davranarak kademeli alım yapmakta ve stop satış emri belirleyerek hareket etmekte fayda var diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumum siyasi bir yöne çekilmesin lütfen. Fakat günden güne zorlaşan geçim sıkıntısına, bir de bizlerin kolay yoldan zengin olma hayali eklenince, ülkemizden kripto paraya oldukça fazla miktarda para akışı olmasını normal karşılıyorum ben.

Yine de tüm bu zorluk ve hayallere rağmen, yaşantımızı etkilemeyecek bizi üzmeyecek miktarlarda yatırım yapmayı doğru buluyorum.

Yorumum siyasi bir yöne çekilmesin lütfen. Fakat günden güne zorlaşan geçim sıkıntısına, bir de bizlerin kolay yoldan zengin olma hayali eklenince, ülkemizden kripto paraya oldukça fazla miktarda para akışı olmasını normal karşılıyorum ben.

Yine de tüm bu zorluk ve hayallere rağmen, yaşantımızı etkilemeyecek bizi üzmeyecek miktarlarda yatırım yapmayı doğru buluyorum.
Yaşantıyı etkilememek bir yana, unutulabilecek bir paraya ihtiyaç var bu piyasa için. çünkü oynaklık seviyesi çok fazla ve yıpratıcı

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri