Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Para Satın Alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhabalar. Site yönetimi mutlaka bunu düşünmüştür; ama buradan öneride bulunmadan edemedim. 🙂

Sitede BTC ve ETH satışı yapılabşlse güzel olmaz mıydı? Cüzdanların hacklenmesi zaten imkansız gibi bir şey. Yazarların yazarken kazandıkları Cüzdanların dışında bir de sitede istedikleri takdirde kripto para satın alabilecekleri bir sistem oluşturulabilir. Hatta belki ileride küçük bir tahta açarak BTCTRY çiftiyle al sat imkanı da sunabilirsiniz.

Böylece sitenin, reklamların dışında başka bir gelir kaynağı daha olmuş olur. Belki de büyük oranda gelirler buradan sağlanır.

Önermesi benden değerlendirmesi sizden. Emekleriniz için çok teşekkür ederim sevgili yönetim.

Bu sistem Bayebit'te var sanırım. Şu an sadece satış yapıyorlar. Bir saniye linki bulayım.

Evet işte bu: https://market.bayebit.com/tr

Yani küçük bir marketimiz olsun. Bu marketten site satış yapar.

İleride belki eşlerarası değişim için bir tahta ile de alsat imkanı sunulabilir. Borsa niteliği taşımayan bir market.

anlık işlem yapılamaz hocam şimdilik
sitemize ilan tarzında işlem zaten yapılabilir.
Alım Satım Kategorisi
Anlık işlem değil hocam. Yönetim satacak yazarlar alacak. Karşılığında tabi küçük bir komisyon ödeyecek. Böylece borsaya girmeden Bitcoin sahibi olunabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.206
Kullanıcılar
7.216
Son üye
sahin01
Geri