Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Hangi kripto paralar alınmalı? Kripto para sepeti nasıl olur? Yeni çıkan kripto paralar neler? Hangi coinlere yatırım yapılmalı?

Gibi sorular çokça geliyor, buradakiler yatırım tavsiyesi değildir. @Bonarous hocamızın yapmış olduğu konuyu bozmadan buradan kendi listemi yayınlamak istedim.

Bu liste alternatifin de alternatifidir. Yükselirse diz dövmemek için alınmıştır. Aldıklarımdan şu anlık pişman değilim, aklım da alamadıklarımda değil. Keyfimiz tıkırında.

$BREW 17.74 adet sepetimde. Alım fiyatı 2.45$ civarındaydı. Konu hazırlanma aşamasında 2.96$. Yatırım miktarım 43.45 $

cafeswap.finance sitesinden aldım. Genelde havuzda oluyor. Bazen BREW havuzunda bazen de yeni çıkanların havuzuna atıyorum. Miktar değişkenlik gösterebilir.

$NIU 780 adet var. 0.035$ civarında aldım. Şu anki fiyatı 0.039$. Yatırım miktarım 27.3 $

https://niubiswap.com sitesinden aldım. Şu anda $BREW için stake ediliyor niubiswap sitesinde, miktar az olduğu için 7 günlük süreçte muhtemelen 0.5 BREW çıkartır ancak, geç başladım az kaldı.

$ALOHA 450 adet sepetimde. ETH çiftiyle almıştım. 0.00000837 ETH anlık fiyatı. 0.018$, yanlış çevirmediysem eğer. Anlık total miktar 8.2 $ civarı

ProBit üzerinden satın aldım. Sitemizden üye olabilirsiniz. Bunda bir kaç işlem yaptım 40 dolar kâr çekimi yaptım kalan 16 dolar %50 civarı eridi. Kâr çekimi planım yoktu, rastlantısal bir şekilde yukarı emri girdim sabah operasyonuyla başarıyla trade edilmişti 🙂

$BEPRO 3.780 adet sepetimde. Aşağıdaki nedenlerden dolayı aldığım fiyatı bilmiyorum. Anlık fiyatı 0.0052$. Anlık total miktar 19.72 $

KuCoin üzerinden alınmıştır. Çok al-satta kullandım en son işlemden sonra içeride bu kadar adet bırakmışım. Proje sevgimden tutuyorum.

$AKITA 7.111.190 adet sepetimde. Aldığımda fiyatı 0.00000262 $ idi. Şu anda 0.00000209$. Anlık total miktar 15 $

Gate.io borsasından alındı. Elimizde bi tane de köpek tokeni olsun dedik. KISHU ile bunun arasından kumarı bunda oynadık.

Bir adet daha planım var düşüş noktasını bekliyorum, yatırım için geciktim FOMO yaşamayalım düşerse alırım yoksa sepettekilere dağıtırım. Sanırım 113 $ lık bir sepet anlık olarak. Herkesin bir hayali çıkış noktası vardır. Köpek tokeni 10x yapsa çıkarım başka köpek tokenine geçerim. BEPRO çok al satta kullandım gene kullanabilirim, ettiğim kârları eklerim ondan 30x aşağısında ayrılmak istemiyorum. ALOHA gelişimini takip edeceğim, içinde az miktar olduğu için 50x üstü beklemeyi planlıyorum.

NIU ve BREW bir DeFi platformu tokenleri. Her an batma ihtimali yüksek gözüyle bakıyorum. Havuzlarından güzel kazanç sağlanabiliyor, kaybedersem üzülmem ama kazanırsam da bu ikiliden 100x aşağısını şu anda düşünmüyorum. Gelirse ne ala.

Edit: Her an batma gözüyle bakma sebebim her merkeziyetsiz borsa, her kripto para gibi bunların da batma ihtimali olduğu içindir. Konumu baştan okuyunca burayı yanlış belirttiğimi fark ettim.

Belki 30 dediğimden 25te çıkacağım. Çıkmadan 1 saat önce buraya yazarım ardından çıkış yaparım. Bu da benim listem. Tekrar yazıyorum yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sizinle hoş bir paylaşım ve güzel bir takip listesi oluşturmak istedim. Buraya yazarken de bazılarına ufak ufak atarken yükseldiğini gördüm mutlu oldum, kenara ata ata miktar arttırmışım 🙂

EDİT: Konu içinde güncellediğim için görmeyenler olur diye buraya aldım güncellememi.
Kripto Para sepetim güncellenmiştir. ALOHA 16 dolara satıldı. ALOHA'nın hacmi çok düşüktü bu kararı almamdaki en büyük etkendi.

BEPRO Kısa Vade çalışmamız başarısız oldu Uzun vade sepetime eklendi. BEPRO maliyetim 30 dolar oldu şu anda 20 dolar seviyesinde. Alt rallisine kadar bekleyeceğim.

15 dolarlık AKITA INU tokenim 10 dolara düştü. Ekibinden çok büyük kaymalar olmuş farklı shitcoinlere. Buraya bi 12 dolar daha ekleyerek 100x aldım 850 milyon adet.

13.5 adet BREW eklendi BUSD ile LP çift olarak. 10 adet daha BREW alındı havuza. Şu anda 41 adet BREW var elimde maliyeti 2.57 dolara çıktı. En yüksek yatırımımız burada oldu. LP çiftini eğer 15x üstü yaparsa token bozacağım. Havuzları şimdilik bozma niyetim yok. NIU ve BREW kendi stakeleri derken 1 BREW kazanmışım. Miktar arttırarak BREW kazancımın artmasına odaklandım.

NIU sabit duruyor. %40 APR olduğu için şimdilik stake etmedim, yakında IFO bitiyor kendi sitesinde belki oradan gelecek token için stake edebilirim.

Sitemizde tanıtımını yaptığım WEX token aldım 222.94 adet. Oto Compound ile eleven.finance üzerinde stakee başlattım günlü %0.6 apr ile. Toplam maliyeti 13 dolar.

Güncel:

BREW 41 adet 2.57 dolar maliyetle. Toplam maliyet: 105.37 dolar. ( CafeSwap sitesinde LP ve poolunda Auto Compound olarak stake ediliyor. )

NIU 780 adet 0.035 dolar maliyetle. Toplam maliyet 27.3 dolar. ( Henüz stake kasmıyorum burada. BREW kazanmıştım bi ara. )

WEX 223 adet 0.058 dolar maliyetle. Toplam maliyet 13 dolar. ( eleven.finance sitesinde - Wault'un partneri - Auto Compound olarak stake ediliyor. )

BEPRO 5423 adet 0.0053 dolar maliyetle. Toplam maliyet 28.74 dolar.( KuCoin borsasında yatıyor. )

100xCoin 850,377,536 adet 0.00000002729 maliyetle. Toplam maliyet 23 dolar. ( Gate borsasında yatıyor. )

Son düzenleme:
Hayırlı olsun… Kaybedildiğinde üzmeyecek bu miktarlar günün birinde çok mutlu etmeye adaylar. Kimi için $10 ile sepet oluşturmak yeterli olabilir, kimi 10 tane kripto paraya 10.000'er USD koyar. Kimse kendi araştırmasını ve analizini yapmadan bu konudaki, forumdaki başka konulardaki, YouTuberların yaptıkları Haziran sepetlerine falan direkt yatırım yapmasın. Ama bu fikirlere göz atmakta her şekilde fayda olduğunu da unutmasın. 🙂

Benim sepetimde şu anda tek bir coin var. BUSD 🙂

İyice düşmesini bekliyorum. Altlardan toplayacağım.
"Çok uyanığım canım. Eveet, ıhıhıh" (inek şaban tribi) 😀 😵 🤣

Hayırlı olsun… Kaybedildiğinde üzmeyecek bu miktarlar günün birinde çok mutlu etmeye adaylar. Kimi için $10 ile sepet oluşturmak yeterli olabilir, kimi 10 tane kripto paraya 10.000'er USD koyar. Kimse kendi araştırmasını ve analizini yapmadan bu konudaki, forumdaki başka konulardaki, YouTuberların yaptıkları Haziran sepetlerine falan direkt yatırım yapmasın. Ama bu fikirlere göz atmakta her şekilde fayda olduğunu da unutmasın. 🙂
Aynen öyle hiçbir şey kendi planladığınız, araştırdığınız kripto paradan iyi değildir. İçinize sinmesi lazım her şeyden önce.

İyice düşmesini bekliyorum. Altlardan toplayacağım.
"Çok uyanığım canım. Eveet, ıhıhıh" (inek şaban tribi) 😀 😵 🤣

Valla öyle yapmaya çalıştım, BTC tekrar 20-25 bandını test eder diyen buradaki hocalarımız da var ama yukarıdaki 3 tane tokenin market hacmi yok seviyelerde diyebilirim. Daha ne kadar vurur diyerek girdim 😀 Ama her bunu dediğimizde daha da vurabiliyor o yüzden diğer arkadaşlara yatırım tavsiyesi gibi gelmesin.

$BREW 17.74 adet sepetimde. Alım fiyatı 2.45$ civarındaydı. Konu hazırlanma aşamasında 2.96$. Yatırım miktarım 43.45 $
18.5 adet oldu. Fiyatı da 3.22 dolar. 59.57 dolar oldu.
$NIU 780 adet var. 0.035$ civarında aldım. Şu anki fiyatı 0.039$. Yatırım miktarım 27.3 $
Niu stakeim brew kazanmak üzerineydi. Adeti artmadı. Fiyatı 0.04 dolar. 31.2 dolar oldu.
$ALOHA 450 adet sepetimde. ETH çiftiyle almıştım. 0.00000837 ETH anlık fiyatı. 0.018$, yanlış çevirmediysem eğer. Anlık total miktar 8.2 $ civarı
0.024 dolar olmuş fiyatı. 10.8 dolar oldu.
$BEPRO 3.780 adet sepetimde. Aşağıdaki nedenlerden dolayı aldığım fiyatı bilmiyorum. Anlık fiyatı 0.0052$. Anlık total miktar 19.72 $
Fiyat anlık 0.005 dolar. 18.9 dolar oldu.
$AKITA 7.111.190 adet sepetimde. Aldığımda fiyatı 0.00000262 $ idi. Şu anda 0.00000209$. Anlık total miktar 15 $
Bunun ekibinden kaçanlar mı olmuş nolmuş. Yanlış köpeğe bağlanmışız 😀 0.00000162 dolar anlık fiyatı. 11.5 dolar oldu.

Yayınladığım andan bu yana değişim +18.39 dolar. Takip edenler için güncelleme.

Bu paylaşım için teşekkürler, açık konuşmak gerekirse sepetindeki hiçbir coin ile ilgili neredeyse fikrim yoktu, en azından araştırma yapmam için fikirler edinmiş oldum bu yüzden teşekkür ederim paylaşım için, henüz herhangi biri için herhangi bir yatırım yapmayı düşünmüyorum fakat incelemeye değer buldum, eğer ki + ya da - olarak herhangi bir fikir edinirsem kesinlikle konu altında değineceğim biraz araştırma yaptıktan sonra. Bu tip paylaşımlar her türlü ufuk açacak paylaşımlardır, fikir edinmek her zaman iyidir dilerim ki beklentilerinizi karşıladığınız bir sepet olur.

Kripto Para sepetim güncellenmiştir. ALOHA 16 dolara satıldı. ALOHA'nın hacmi çok düşüktü bu kararı almamdaki en büyük etkendi.

BEPRO Kısa Vade çalışmamız başarısız oldu Uzun vade sepetime eklendi. BEPRO maliyetim 30 dolar oldu şu anda 20 dolar seviyesinde. Alt rallisine kadar bekleyeceğim.

15 dolarlık AKITA INU tokenim 10 dolara düştü. Ekibinden çok büyük kaymalar olmuş farklı shitcoinlere. Buraya bi 12 dolar daha ekleyerek 100x aldım 850 milyon adet.

13.5 adet BREW eklendi BUSD ile LP çift olarak. 10 adet daha BREW alındı havuza. Şu anda 41 adet BREW var elimde maliyeti 2.57 dolara çıktı. En yüksek yatırımımız burada oldu. LP çiftini eğer 15x üstü yaparsa token bozacağım. Havuzları şimdilik bozma niyetim yok. NIU ve BREW kendi stakeleri derken 1 BREW kazanmışım. Miktar arttırarak BREW kazancımın artmasına odaklandım.

NIU sabit duruyor. %40 APR olduğu için şimdilik stake etmedim, yakında IFO bitiyor kendi sitesinde belki oradan gelecek token için stake edebilirim.

Sitemizde tanıtımını yaptığım WEX token aldım 222.94 adet. Oto Compound ile eleven.finance üzerinde stakee başlattım günlü %0.6 apr ile. Toplam maliyeti 13 dolar.

Güncel:

BREW 41 adet 2.57 dolar maliyetle. Toplam maliyet: 105.37 dolar. ( CafeSwap sitesinde LP ve poolunda Auto Compound olarak stake ediliyor. )

NIU 780 adet 0.035 dolar maliyetle. Toplam maliyet 27.3 dolar. ( Henüz stake kasmıyorum burada. BREW kazanmıştım bi ara. )

WEX 223 adet 0.058 dolar maliyetle. Toplam maliyet 13 dolar. ( eleven.finance sitesinde - Wault'un partneri - Auto Compound olarak stake ediliyor. )

BEPRO 5423 adet 0.0053 dolar maliyetle. Toplam maliyet 28.74 dolar.( KuCoin borsasında yatıyor. )

100xCoin 850,377,536 adet 0.00000002729 maliyetle. Toplam maliyet 23 dolar. ( Gate borsasında yatıyor. )

Forum istatistikleri

Konular
13.658
Kullanıcılar
6.890
Son üye
EPICSWP_
Geri