Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Paralara Nasıl Bir Yatırım Yapılabilir

İlk olarak herkes özellikle yükseliş donemlerinde yatırım yapmaya çalışıyor. Bu konu temel olarak mantıklı gibi gorunsede benim şahsi görüşüm herkes yatırım yapmak zorunda değil. Ogrenciyseniz eğer ve normal yatırımda zorlanıyorsanız önce kendinize yatırım yapmakta kripto para kadar ilerleyen süreçte yüksek kazanç gelmesini saglayabilir.

İlla yatırım yapacağım derseniz borç parayla ya da kısa vade beklentiniz olan parayla yapmayın. Yani ne kadar az olsa da sizi yormayacak ve uzmeyecek tutarı kullanın. İşler icinden çıkılmaz bir hal almasin. Tüm mal varlığını bu piyasaya gömen, icralık olan ve hatta intihar eden insanlar var.

İcraliklardan birkaciyla görüştüm tanıyorum. Millet ev araba birikim yaparken onlar hala borclar için çalışıyor.

Spot Ethereum alıp-satabilirsiniz. İlk önerim sabır olur. Beklemeyi bilmeyen, hep kaybeder.. İkincisi, dolar kullanmanız. Üçüncüsü ise borç para ile asla böyle bir işe kalkışmamanız.

Bol şans.

YTD.

Forum istatistikleri

Konular
13.834
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri