Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto param gecko, dexscreener gibi sitelerde gözükmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ramoooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

Ramoooo

Misafir
2 defa test amaçlı token oluşturdum ilki geckoterminalde gözüküyor dexscreener de gözükmüyor. Diğer oluşturduğum da bscscan da çıkıyor geckoda da dexscreenerda da cıkmıyor sebep nedir?

Çözüm
likidite eklemezseniz çıkmaz. bu tarz siteler pancakeswap veya uniswap kontratını dinler.
pancake üzerinde likidite ekleyince dexsreener gibi diğer siteler tokeninizi listelyecektir.

bu arada likidite eklerken dikkatli olun.
likidite eklemezseniz çıkmaz. bu tarz siteler pancakeswap veya uniswap kontratını dinler.
pancake üzerinde likidite ekleyince dexsreener gibi diğer siteler tokeninizi listelyecektir.

Çözüm

tesekkurler hocam contract saglıklı mı sizce incelediyseniz? bir de neden eklerken dikkatlı olun diyince bir soru işareti takıldı kafama

tesekkurler hocam contract saglıklı mı sizce incelediyseniz? bir de neden eklerken dikkatlı olun diyince bir soru işareti takıldı kafama
sağlıklı gelmedi transfer işlemlerinde approve tetiklenmiyor zannedersem tam bakamadım müsait olunca detaylı bakarım.

standart bir kontrat deploy ediyorsanız her zaman topluluğun onayladığı ve yayınladığı kontratları kullanın.

hayır ben herşeyi öğreneceğim, kendim yazıp öğrenmek istiyorum diyorsanız standartları iyi anlamakta fayda var.

Forum istatistikleri

Konular
13.833
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri