Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto Piyasasına Neler Oluyor!?

cruan

Speculator
23 Nisan Cuma.
Saat 05:41.

Kripto Piyasasında inanılmaz bir düşüş var.

An itibariyle:

Dogecoin = 1.6642 ₺
Chilliz = 3.0275 ₺
BitTorrent = 0.04000 ₺
Holo = 0.08469 ₺
Tron = 0.7777 ₺
Bitcoin = $49.426
Ont = 11.09 ₺
SXP = 22.97 ₺

Şuan kripto ve ekonomi dünyasında unutulmayacak gecelerden biri yaşanıyor.

Bu düşüşün sebebinin, Joe Biden'ın yeni vergilendirme hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı olduğu belirtiliyor.

Şuan Amerika Birleşik Devletleri'nde, benzin fiyatlarının iki kat yükseldiği iddiaları var.

Kripto Paralarda düşüşler hala devam ediyor. İnanılmaz şeyler oluyor!

YTD

Son düzenleme:
Kripto para birimlerinden en büyük işlem hacmine sahip olan bitcoin 24 saat içerisinde 10 bin dolar düştü bunun ardından diğer altcoinlerin çökmesine vesile oldu bazı yatırımcılar bunun bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir ama ben hazır düşünmüşken aldım keskin çıkışlar olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kripto para birimlerinden en büyük işlem hacmine sahip olan bitcoin 24 saat içerisinde 10 bin dolar düştü bunun ardından diğer altcoinlerin çökmesine vesile oldu bazı yatırımcılar bunun bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir ama ben hazır düşünmüşken aldım keskin çıkışlar olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bunun bir alım fırsatı olduğu görüşündeyim fakat çok yüklü miktarda bir alım yapmadım. Artış olacağını bende düşünüyorum ama ister istemez bu ani düşüş korkmama sebep oluyor. Bakalım bugün içerisinde neler olucak. (YTD)

Son düzenleme:
Ben şahsen dün yatırımı çektim ve düşüşle yüksek miktarda alt coin aldım bu düşüş bencede bir fırsat ama yatırımını tutan kişi bence şu anda satmadan beklemeli. Ytd herkese bol şanslar

23 Nisan Cuma.
Saat 05:41.

Kripto Piyasasında inanılmaz bir düşüş var.

An itibariyle:

Dogecoin = 1.6642 ₺
Chilliz = 3.0275 ₺
BitTorrent = 0.04000 ₺
Holo = 0.08469 ₺
Tron = 0.7777 ₺
Bitcoin = $49.426
Ont = 11.09 ₺
SXP = 22.97 ₺

Şuan kripto ve ekonomi dünyasında unutulmayacak gecelerden biri yaşanıyor.

Bu düşüşün sebebinin, Joe Biden'ın yeni vergilendirme hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı olduğu belirtiliyor.

Şuan Amerika Birleşik Devletleri'nde, benzin fiyatlarının iki kat yükseldiği iddiaları var.

Kripto Paralarda düşüşler hala devam ediyor. İnanılmaz şeyler oluyor!

YTD
Daha düşmeye devam eder mi yada yatırım için ne kadar uygun bir zaman ?

ABD'de "Capital Gain Tax" adıyla bilinen yatırımcıların kazançlarından alınan verginin yükseltilmesi üzerine bir çalışma yapılıyor. Yani bir nevi zenginden daha fazla vergi alınması üzerine bir çalışma mevcut. Bu durum yatırımcıların geleneksel ve kripto para borsalarından çıkış yapmasına neden oluyor gibi gözüküyor. Kripto para market cap'te bir gün bile dolmadan $ 200 Milyarlık bir çıkış söz konusu. Görünen o ki market cap, düşmeye devam edecek. Yakından izlenmeli.

Yatırım tavsiyesi değildir.

ABD'de "Capital Gain Tax" adıyla bilinen yatırımcıların kazançlarından alınan verginin yükseltilmesi üzerine bir çalışma yapılıyor. Yani bir nevi zenginden daha fazla vergi alınması üzerine bir çalışma mevcut. Bu durum yatırımcıların geleneksel ve kripto para borsalarından çıkış yapmasına neden oluyor gibi gözüküyor. Kripto para market cap'te bir gün bile dolmadan $ 200 Milyarlık bir çıkış söz konusu. Görünen o ki market cap, düşmeye devam edecek. Yakından izlenmeli.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Dünyanın sonu değil. Şimdi düşen fiyatlara aç yatırımcılar aşağılarda bir güzel toplar, tekrar yüksetir. Parasını da kazanır vergisini de öder. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri