Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Yatırım Riskleri

C1796557-4813-4AEF-B34C-67D961939796.jpeg

Merhaba arkadaşlar,
Kripto piyasasının hareketliliği hakkında ufak da olsa herkesin bir fikir sahibi olduğunu düşünüyorum.
Kimi çok büyük paralar kazanırken, kimi çok büyük paralar kaybedebiliyor. İşte bu durum kripto yatırımının riskli olduğunu bize gösteriyor.
Evet risk almak, hayatın çoğu alanında kazandırıyor. Ama ben garantici bir insan olarak, alacağım risk, olumsuz sonuçlandığında canım gerçekten çok yanacaksa o riski almamayı daha doğru buluyorum.
Çünkü para kolay kazanılmıyor ve bana göre ne zorluklarla kazandığım paranın büyük bir kısmını riske etmek, kaybetmeyeceğimden çok emin değilsem mantıklı gelmiyor ve yapmıyorum.
Bunu daha az miktar risk alıp, daha az kazanıyorum diye özetleyebiliriz. Yani kaybettiğinde çok canımı yakmayacak bir miktardan bahsediyorum.

Şahit olduğumuz üzere çok iyi bilinen, güven sağlamış, son derece popüler olan kriptolar bile çökebiliyor. Hal böyleyken büyük riskler daha da korkutucu olabiliyor.
Açıkçası bazen daha çok kazanç isterken, daha çok acı getirmiş oluyoruz.

Sadece bu kadar da değil, piyasaların sürekli değişmesi, işlem maliyetlerindeki artışlar, istikrarsız coinler gibi faktörlerde kolayca risk almakta cesaretimizi törpülüyor.

Yatırım yaparken çok araştırmakta, iki kez düşünmekte fayda var. Gerçi fazla fazla araştırmanın da pek bir şey değiştireceğini düşünmüyorum, sonuçta bi önceki yaşanan düşüşlerde fazlasıyla tecrübeli yatırımcılar, çok büyük kayıplara uğradı.

Kısacası ben kazanırken az kazanmayı çok kaybetmeye yeğliyorum diyebilirim.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Forum istatistikleri

Konular
13.939
Kullanıcılar
6.973
Son üye
ars
Geri