Bonarous
Influencer
- BNB
- 0,00015850
KuCoin Pool-X, HYDRA holding yarışmasını 16 Temmuz 2021 (UTC) saat 10:00'da başlatacak. Yarışma kuralları kapsamında HYDRA sahipleri, 50.000 HYDRA'lık (yaklaşık 1.000.000 USDT değerinde) premium ödül havuzundan pay alabilecek!
HYDRA Holding Yarışmasına Katılım:
KuCoin Web Sürümü
Adım 1:
KuCoin hesabınıza giriş yapın, “Finans” sekmesi altındaki “Pool-X Earn”e tıklayın. Ayrıca Pool-X resmi sitesi üzerinden doğrudan giriş yapabilirsiniz: https://pool-x.io
Adım 2:
"Flexible Terms" altındaki "Earn" menüsünde HYDRA Flexible Term'i bulun.
Adım 3:
“Transfer” düğmesine tıklayın, HYDRA'yı seçin ve açılır sayfada tutarı girin, ardından tamamlamak için “Onayla”ya tıklayın.
KuCoin Uygulama Sürümü
Adım 1:
Öncelikle lütfen HYDRA'nızı başka bir borsadan veya kişisel cüzdanınızdan KuCoin hesabınıza çekin.
Adım 2:
"Varlıklar"a gidin, ardından "Aktar"a dokunun. HYDRA'yı bulun, seçin ve transfer seçeneğini “Pool-X Hesabı” olarak ayarlayın ve ardından tutarı girin. Tamamlamak için “Onayla”ya dokunun.
Adım 3:
Ürünü kontrol etmek için “Varlıklar”a gidin, ardından “Pool-X”i seçin.
Ödüller günlük olarak dağıtılacaktır. Kullanıcılar, günlük ortalama HYDRA Esnek Dönem sahibi olmalarına göre sıralanacak ve ilgili HYDRA ödüllerini paylaşacaklar. Toplam ödül havuzu 50.000 HYDRA içeriyor.
Görseller KuCoin bloga aittir.
KuCoin borsasına forumdaki konularda KuCoin kelimesinde çıkan linke tıklayarak %20 komisyon indirimli şekilde kaydolabilirsiniz.
KuCoin'le alakalı sorularınızı ilgili konular altından sorabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesi değildir.