Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kusama (KSM) Teknik Analiz, AL-SAT Sinyalleri 27.03.2021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Herkese merhaba. KSM grafiklerine biraz baktım. İyi bir ilerleme göstermiş ve şu an hafif aşağı bakıyor olsa da ana yön yukarı bakıyor. Takip edilen bir proje olması bakımdan sitede yer edinmesi gerektiği kanısına vardım. Şimdi grafiklere bakalım.

KSMUSD SAATLİK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
IMG_20210327_211841_400.webp

Saatlik grafikte AL pozisyonunda görüyor gibi olsa da aslında ciddi bir yatay seyre bağlamış durumda. Kripto paralarda saatlik grafiğe güven olmadığının kanıtı bu. Saatlik grafiği sadece gün içinde olabilecek gelişmeler hakkında yorum tespiti yapmak için kullanmak gerekiyor.

Kusama (KSM) için saatlik grafikte 475$ seviyesi çok önemli ve şu an bu seviyenin üzerinde kalmak için savaş veriyor. Bu seviyenin altında 443$ seviyesi bekliyor. Yukarıda ise 507$ seviyesi göz kırpıyor. Saatlik grafikten çıkacak karar çok önemli.

KSMUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210327_211845_140.webp

KSMUSD 4 saatlik grafiğinde AL pozisyonu devam ederken fiyatların düşüş meyilli olmasının sebebi bir önceki tepe olan 445$ direncinin henüz yukarı kırılamamış olması. Bu direnç kırılmadan yukarı hareketlerin tümünde geri çekilmeler yaşanacak. Şu an 445$ direncini kırmaya çalışıyor. Evet aşağılarda kaldı ama kırılma olayı ha deyince olmuyor işte. Tekrar denemek istiyor. Sağlıklı bir yükseliş için de bu şart.

Başarılı olabilirse yukarıda 509$ seviyesi var. Eğer ki başarılı olamazsa aşağıda 439$ seviyesinden sonra 368$ seviyesi bekliyor.

KSMUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210327_214237_410.webp

Günlük grafikte KSM çok iyi durumda; yalnız çok uzun süredir AL pozisyonunda ilerliyor. Artık dinlenme vakti geldi. AL pozisyonu devam ettiği sürece korkacak bir şey yok; fakat yavaş yavaş düzetlme yapacak. Düzetlmenin ne zaman geleceğini tahmin etmek imkansız. Bu yüzden hareketler çok iyi izlenmeli. Şu an için durum iyi sayılır. Bitcoin etkisi de unutumamalı.

Kusama (KSM) günlük grafikte yukarı yönlü hareketler devam ettiği sürece 517$ yukarıda bekliyor. Aşağıda ise 410$, 395$, 368$ seviyeleri var. Özellikle 368$ seviyesine dikkat etmek gerek. Bu seviyeden sonra gelebilecek hareketler günlük grafiğin düzeltme yapmasının sonucu olacak. Bu yüzden aşağıda 219$ seviyesine kadar yol olduğunu unutmamak gerek.

Düzetlme bittikten sonra ne mi olacak? Hah işte burası çok eğlenceli. Şimdi seviyelere bakın; 561$, 600$, 640$, 768$ 801$... Bu kadarı yeter şimdilik.

Bu dirençler günlük grafiğe göre belirlendiği için yarın zengin oluyoruz, fikriyke dalış yapmayın; rezil olursunuz. Bunlar benim saçmalıklarım, kendi saçmalıklarınıza inanın!

Kolay gelsin.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

Ben Kusama'yı bayadır izliyorum uzaktan. Sermişim örtümü, bir termos çay, sandwiç vs gün batımını izler gibi Kusama trenlerine bakıyorum her akşam. Güzel hareketler sergiliyor. Hep düzeltme yapacak diye beklerken beni şaşırtıp yükselmeye devam etmiştir. Tabi piyasayla birlikte derin düzeltme hareketleri de yaptı zamanında. Onun da farkındayım. Takip etmeye değer gördüğüm bir proje. Beğendiğim bir proje. Henüz yatırım yapmadığımı da belirteyim unutmadan. YTD.
Merak edenler için Kusama yazımı da bırakayım şuraya. İzninle hocam 🙂

Ben Kusama'yı bayadır izliyorum uzaktan. Sermişim örtümü, bir termos çay, sandwiç vs gün batımını izler gibi Kusama trenlerine bakıyorum her akşam. Güzel hareketler sergiliyor. Hep düzeltme yapacak diye beklerken beni şaşırtıp yükselmeye devam etmiştir. Tabi piyasayla birlikte derin düzeltme hareketleri de yaptı zamanında. Onun da farkındayım. Takip etmeye değer gördüğüm bir proje. Beğendiğim bir proje. Henüz yatırım yapmadığımı da belirteyim unutmadan. YTD.
Merak edenler için Kusama yazımı da bırakayım şuraya. İzninle hocam 🙂

Ellerine sağlık hocam. Kusama hakkında bilgi sahibi değildim. Analizi temel analize dayanmadan yaptım. Umarım istediğin seviyelere gelir. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri