Hwppolska12
Hodler
- BNB
- 0,00001150
Pinksale üzerinden liqiudity havuzu açacağımızda havuzu min 30 gün kitliyor etkinlik bitiminde direkt olarak açılacak şekilde yapabileceğimiz başka bir platform vs çözümü var mı
evet malesef, bukezde yatırımcı güvenini arka plana atmış oluyorsunuz.Kendi kontratımız üzerinde yaptığımızda kendi websitemize entegre ediyoruz o zaman doğru mudur
sadece şiu aşağıdaki konu var.30 gün kilitleme denedim yine olmadı pinksale havuz oluşturmayla ilgili anlatım var mı
Hocam bide etkinliği oluştururken white list satışlarına izin veriyor kendi hesabımızı whitle list ekleyince ve hatta etkinlikten sonra kendi tokenimiz olduğu için istediğimiz kadar kendimize üretip satış da yapabiliyoruz sanırımburada yatırımcı düşünülüyor. ayrıca başka bir platform yok launch için. ya kendi kontratınız ile yapabilirsiniz yada AMM kullanarak.
uzun zamandır kullanmıyorum pinksale ağırlıklı olarak kodlama yapıyorum bu yüzden yanıltıcı bilgi vermek istmeiyorum yakında inceler detaylı video hazırlarım fakat bayram tatil vs derken gün veremiyorum.Hocam bide etkinliği oluştururken white list satışlarına izin veriyor kendi hesabımızı whitle list ekleyince ve hatta etkinlikten sonra kendi tokenimiz olduğu için istediğimiz kadar kendimize üretip satış da yapabiliyoruz sanırım