Bonarous
Influencer
- BNB
- 0,00017850
Crypto.com bundan kısa bir zaman önce Los Angeles Lakers ile sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Taraftarların ve özellikle Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant'ın tepkilerine rağmen Lakers'ın efsane salonunun ismi Staples Center'dan Crypto.com Arena olarak değiştirilmişti. Bu sponsorluk kapsamında Crypto.com, Los Angeles Lakers'a önümüzdeki 20 yıl boyunca toplamda 700 milyon dollar ödeyecek. Crypto.com, NBA ortaklıklarına 4 kez NBA Finaller MVP'si ve aktif basketbolcular arasında gelmiş geçmiş en iyisi olan LeBron James ile devam etti.
Ortaklık kapsamında blok zinciri ve Web3 modülleri, LeBron James Aile Vakfı'nın I PROMISE programına katılan çocuklara sunulacak eğitimlerle entegre edilecek. Vakfın I PROMISE programına katılan öğrenciler, Web 3.0 ve diğer teknolojiler hakkında bilgi edinebilecekleri kaynaklara erişim sağlayabilecekler. Ortaklık sadece Akron çocuklarına değil onların ailelerine de odaklanıyor.
Lebron James Ailesi, eğitimde güçlü temele dayanan bu ortaklık ile I PROMISE programındaki öğrencilere ve ailelerine internetin geleceği olan Web3'ü inşa etmede başarılı olmak ve bu yapıya dahil olmak için gereken araçlara ve eğitim kaynaklarına erişim sağlayacak. Vakfın bir basın açıklamasında I PROMISE programında blok zincirinin insan yaşamına nasıl fayda sağlayabileceğini öğrenmek için eğitim gören ve donanın sahibi olması için uğraşılan yaklaşık 1600 öğrenci olduğu söylendi. Crypto.com ise çok yıllı anlaşmanın belirli şartları çerçevesinde Vakfa mali yardımlar yaparak bu programa destek olacak.
Ortaklık Sayesinde Blok Zinciri ve Web 3.0 Teknolojileri Daha Geniş Topluluğa Fayda Sağlayacak
Lebron James Family Foundation, Web3'ün potansiyeli hakkında yaptığı açıklamada internetin gelecekte daha eşitlikçi ve herkes için daha adil olacağını belirtti. Web3 odaklı eğitim programı, kardeşler ve ebeveynler de dahil olmak üzere aileleri kapsayacak. Lebron James de topluluğuna böyle bir fırsat sunmaktan heyecan duyduğunu bir röportajında dile getirdi. LeBron, blok zinciri teknolojisinin spor da dahil olmak üzere yaşamın çeşitli yönlerini yeniden şekillendirecek ve dönüştürecek güçte olduğunu söyledi. Öğrencilere ve ailelere Web3'te güçlü bir temel ile sanat, finans, medya ve birçok diğer sektörde geleceğini güçlendiren blok zinciri tabanlı merkeziyetsiz uygulamaların arkasındaki yenilikler için eğitim vermeye I PROMISE, yani söz veriyorum dedi. Vakfın ismi ve eğitim çalışmalarının misyonu bir şekilde SÖZ VERİYORUM şeklinde bağlanıyor.
Crypto.com, spor ve kripto sektörünün ön sıralarında kendine yer aramaya devam edecek. Philadelphia 76ers ve Paris Saint Germain ile de ortaklıkları bulunan ticaret platformu yakın zamanda Angel City Football ile finansal fakındalığı artırmak için bir anlaşma yapıldığını duyurmuştu.
10 milyar 800 milyon dollar piyasa değerine sahip Crypto.com Coin (CRO), en değerli 17. kripto para konumunda. An itibariyle $0,43 fiyatından işlem görmekte. Son 24 saatte %8,9 ile güçlü bir yükseliş yakalayan CRO, hem Bitcoin'e hem de Ethereum'a göre de yükseliş göstermiş durumda. Son 7 günde ise %18,2 yükselerek yine piyasa değerine göre ilk 100 kripto para içinde en çok yükseliş göstermeyi başaran kripto para oldu. 30 gün önceki fiyatı $0,56'dan ise %23 aşağıda bulunuyor. Tüm zamanların en yüksek fiyatını 24 Kasım 2021'de $0,965 ile yakalayan CRO o fiyattan da %55,5 aşağıda bulunuyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.