Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Ltc faucet

bu tür faucet sitelerinde cüzdan mail adresinin kullanılmasını doğru bulmuyorum, faucetpay ltc cüzdan adresiyle girilebilecekken, neden faucetpay mail adresi? belki fazla kuşkucuyum ama mikrowalletlerde geçmişte bu tür sorunları çokça okuduğumu hatırlıyorum.

bu tür faucet sitelerinde cüzdan mail adresinin kullanılmasını doğru bulmuyorum, faucetpay ltc cüzdan adresiyle girilebilecekken, neden faucetpay mail adresi? belki fazla kuşkucuyum ama mikrowalletlerde geçmişte bu tür sorunları çokça okuduğumu hatırlıyorum.
Faucetpay ödeme yöntemi mail ile oluyor öbür türlü fee ücretleri yüksek olduğu için

Faucetpay ödeme yöntemi mail ile oluyor öbür türlü fee ücretleri yüksek olduğu için
hayır hocam,
faucet sitesi hangi coini veriyorsa, faucetpay hesabınızda o coinin deposit adresini siteye eklediğinizde, hem üyelik başlatmış hemde anlık ödemeyi almış olursunuz. faucetpay deposit adresiyle üye olup kullandığım, ödeme aldığım yerler var

hayır hocam,
faucet sitesi hangi coini veriyorsa, faucetpay hesabınızda o coinin deposit adresini siteye eklediğinizde, hem üyelik başlatmış hemde anlık ödemeyi almış olursunuz. faucetpay deposit adresiyle üye olup kullandığım, ödeme aldığım yerler var
Evet bazı yerler öyle oluyor ama faucet sitelerinin geneli aynı temayı kullandığı için pek umurlarinda olmuyor

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri