Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

ltc mining denemesi

gece başladım kazmaya henüz hesaplayamadım geliri ,elimdeki sunucuyu değerlendirmek istedim kullanmadığım için.
1 ay sonra sonucu paylaşacağım. bu arada sunucunun 2 gb ramı var ekran kartı vs yok. eğer yapmak isteyen olursa detaylı konu açabilirim.

1737450441825.webp

Hocam sana açık bir tüyo vereyim, imkanın, olanağın, durumun, gücün varsa; ticarete atıl. Gerekirse gübre al, gübre sat ama ticaret yap. 😉

Balığın büyüğü halâ ticarette.

sen miner demi hocam bu? bilgisayara ve başlamakla alakalı ben bundan 2 defa odeme aldım yanlıs hatırlamıyorsam. bılgısayarda acık olan program ne kadar az olursa o kadar guzel calısıyor.

Hocam sana açık bir tüyo vereyim, imkanın, olanağın, durumun, gücün varsa; ticarete atıl. Gerekirse gübre al, gübre sat ama ticaret yap. 😉

Balığın büyüğü halâ ticarette.
valla hocam yaş 17 okul okuyorum internetten az da olsa gelirim oluyor ayriyetten halk eğitim merkezinde çalışıyorum

sen miner demi hocam bu? bilgisayara ve başlamakla alakalı ben bundan 2 defa odeme aldım yanlıs hatırlamıyorsam. bılgısayarda acık olan program ne kadar az olursa o kadar guzel calısıyor.
adı unminer hocam

Forum istatistikleri

Konular
13.987
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri