Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Lukutex Exchange

Herkese Merhaba, Şimdi sizlere tanıtacağım sistem aslında pek bilinen ve çok fazla işlem seçeneği olan bir borsa değil.

Bu borsanın kullanılmasındaki en büyük avantaj, Sürekli olarak içerisinde Katılım şartları çok basit olan airdroplar yapması.

Örneğin geçen hafta 10 dolarlık , 5 dolarlık ve 2.5 dolarlık toplam 3 airdrop aynı anda başlatmışlardı.

Borsa bizlerden KYC doğrulaması istemiyor, Sadece Mail adresimiz ile üye olmamız yeterli.

Borsaya üye olduktan sonra sayfanın yüklenmesi için biraz bekleyin ( başlangıçta mobil uyumlu geliyor ekran)
Sonrasında Yukarıda Airdrop Hub yazısını göreceksiniz, Oraya girerek aktif olan airdroplara katılabilir ve sizden istediği görevleri yapabilirsiniz.

Ödül dağıtım tarihlerini ve miktarlarını yine Airdrop Hub sayfasında görebilirsiniz.
Borsada Airdroplardan herhangi bir ref geliri kazanılmıyor bildiğim kadarı ile, Sadece reflerin yaptığı Al-Sat işlemlerinden pay geliyor, onunda miktarını belirtmemişler.

Borsa zaten pek fazla işlem çifti barındırmıyor ve arayüzüde oldukça basit, bu yüzden kullanırken zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Borsa Kayıt Linki: https://www.lukutex.com/signup?refid=IDF316CC9AE5

Yapamadığınız ve yaşadığınız sorunlarda ve sorularda yazmaktan çekinmeyin.
Herkese bol kazançlar dilerim...

Airdrop kazançları ne zaman dağıtılıyor peki, çok beklemek gerekiyor mu?
Bir de görevlerin yerine getirilmesi gerektiğinden bahsetmişsiniz.
Nasıl görevler?
Eğer yapamayacağım şeylerse boşun kayıt olmayayım diyorum.

Airdrop kazançları ne zaman dağıtılıyor peki, çok beklemek gerekiyor mu?
Bir de görevlerin yerine getirilmesi gerektiğinden bahsetmişsiniz.
Nasıl görevler?
Eğer yapamayacağım şeylerse boşun kayıt olmayayım diyorum.
Airdrop kazançları her etkinliğe göre değişiyor ama genel olarak 8 gün içinde geliyor hesabınıza.

Görevler tam olarak şunlar henüz karşıma çıkanlar;

telegramda lukutex kanallarına gir,
Twitter Lukutex takip et
Varsa airdrop token sahibinin telegram veya twitteri takip et
Facebook Lukutex takip et, beğen,paylaş.

Şuana kadar sadece bu görevler ile karşılaştım

Örnek olarak şuan aktif 1 airdrop var ve görevleri şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 1218

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kayıt yaptırmaya karar verdim. Ben niye duymadım acaba bu borsayı ve airdroplarını.
Doğru düzgün ödeme alamadım katıldıklarımdan. Bazı Türk borsalarından aldım sadece.
Yabancı borsalardan pek bir şey geçemedi elime. 1-2 dolar anca.
Artık çok fazla airdroba katılmıyorum. Belki o yüzdendir.

Kayıt yaptırmaya karar verdim. Ben niye duymadım acaba bu borsayı ve airdroplarını.
Doğru düzgün ödeme alamadım katıldıklarımdan. Bazı Türk borsalarından aldım sadece.
Yabancı borsalardan pek bir şey geçemedi elime. 1-2 dolar anca.
Artık çok fazla airdroba katılmıyorum. Belki o yüzdendir.
Borsa çok taze sayılır, Yeni yeni Başladı airdrop vs. yapıp yeni coinler toplamaya.
Umarım ileride çok daha güzel airdroplar ile bizi sevindirir 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.680
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri