- BNB
- 0,00035605
Daha önce wiki kategorisinde Lunar Token hakkında bildiklerimizi yazmıştım. Uygulamayı kullanırken bazı gördüğüm ve yeni farkettiğim daha fazla kazanma yollarını size bahsetmek istiyorum. Belki aranızda bilen vardır. Şuanda yaptığım çalışmalar ile 3 günde 1 lunr dan fazla kazanıyorum. Hesaplamalarıma göre yakın zamanda 2 güne kadar düşebilir.
Konu 'Lunr Token' https://satoshiturk.com/konu/lunr-token.15505/
Uygulama içerisinde her gün 5 puanlık anket karşılığı puan veriyor ayrıca uygulamada geçirilen her dakika için günde en fazla 60 puan kazanılıyor ayrıca günde 30 puanda görüş belirtme karşılığında veriliyor.
Uygulamada kazanılan puanlar belirli bir katsayı ile çarpılıyor. Bu kat sayıda sitede geçirilen zamana göre değişiyor. Uygulama 90 günlük ortalama alıyor ve o ortalamaya göre de puanın çarpanı değişim gösteriyor. Örneğin şuanda benim 41.8 günlük ortalamam var ve 1.4 ile çarpılıyor 45 ortalamadan sonra ise 1.8 ile çarpılacak ve buda günlük kazancı büyük ölçüde etkiliyor. Özellikle 2. Level den sonra bu kazanca bir de hodl kazancı eklenecek ki günlük kazanç 1 lunr'a kadar çıkabilir.
Piyasa koşulları düşünüldüğünde basit bir iki görev ile bu kadar güzel bir kazanç mutlaka denenmelidir diye düşünüyorum.