Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Maaşınızı Kripto Parayla Almak İster Miydiniz?

Kazancınızın kripto para ile olmasını ister misiniz?

• Evet, isterim.

Oy: 5 38,5%
  • Hayır, istemem.

Oy: 4 30,8%
  • Şimdilik kararsızım.

Oy: 4 30,8%

• Kullanılan toplam oy
    13
kripto-para-zjVJ_cover.jpg

Herkese merhaba.

Piyasaların sıkıcı olduğu şu günlerde aklıma bir soru takıldı.

Evet, soru çok basit. Maaşınızın ya da ticarî kazançlarınızın TL değil de, kripto para olmasını ister miydiniz? Hele ki piyasanın düşüş yaşadığı bu günlerde.

Bu anketi 2021 şubat döneminde, başka bir platformda yapmıştım. Çok büyük oranda "evet" çıkmıştı sonuç. Tabii o zaman boğa dönemiydi. BTC genel olarak yükseliş trendi içindeydi.

Topluluk için şimdi de durum aynı mı? Merak ediyorum doğrusu.

Katılım sağlayan herkese teşekkürler. Fikirlerinizi de paylaşmayı unutmayınız.

Bu biraz da maaşımı ne kadar olduğuna bağlı benim için 😀 Yüksek bir maaş alıyorsam bir kısmını kripto para olarak almaya çok sıcak bakarım, ama her halükarda şuan için tamamını kripto para olarak almayı tercih etmem

Hele ki piyasanın düşüş yaşadığı bu günlerde.
Tam da düşüş yaşanan vakitlerde maaşı coinler ile almak fikri daha mantıklı geliyor gibi. Piyasadaki yükselişler sırasında maaşın coin olarak alınması ve devamında gelebilecek büyük bir düşüş ihtimali..

Cevaben biraz evvel evet dedim ama şu anda kararsızım. Genel olarak riskli denilebilir aslında. 😀

hem evet hem hayır çünkü kripto dalgalı bir piyasa paran hesaba yatar coin bir düşer zarardasın veya paran yatar coin bir anda pump yapar kardasın işi riske atmamak gerek
doğrusu fiziksel para da enflasyona uğruyor ama olsun fiziksel para daha iyiyidir

Kripto paralar her gün oynama yaptığı için atıyorum alacağımız kripto paranın karşılığı bir ay 2000 birim iken gelecek ay 1990'a düşer belki de başka bir ay da 2140'a yükselebilir.Örnek olarak söylüyorum .Bu yüzden sürekli değişen yani alçalan yükselen bir maaş almaktan ziyade ,normal almayı tercih ederim açıkçası 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri