Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Marscoin Borsası ve İvmesi Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

images.jpg

Borsa da hareketlenen coinlerden biri de marscoin olarak görüyoruz, bu günlerde yaptığı ivmesiyle insanlarında dikkatini çekiyor. Altta belirttiğim grafikte de gördüğünüz gibi;
unnamed.png

Marscoin 1 cend olur mu ?
Elon Musk'ın bu coin üzerinde durduğu da belirtiliyor. Sizce bu coin de Doge gibi şişiriliyor mu?
Bu coinle ilgili yapacağımız girişimler mantıklı olur mu?
YTD.

Açıkçası çok üstünkörü inceledim, aktifler sanırım ama grafikte ilgimi çeken duraksamaları var. Detaylı bakmak lazım. Sadece malum durumdan dolayı bu Elon'ın twitine bağlamıştım.

Açıkçası çok üstünkörü inceledim, aktifler sanırım ama grafikte ilgimi çeken duraksamaları var. Detaylı bakmak lazım. Sadece malum durumdan dolayı bu Elon'ın twitine bağlamıştım.
Bir kaç arkadaşım sürekli takipte ve önerdikleri için bende bir baktım grafikleri olumlu bir ivme de gidiyor, ama dediğiniz gibi borsa da bazı şeyler çabuk şekil değiştirebilir. O yüzden bekleyip görmek daha mantıklı olabilir. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.704
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri