Neler yeni

Mastercard dan Kripto Para Açıklaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juf

Veteran
Mastercard da kripto parayı destekleyeceğini açıkladı.

Son dönemlerde Visa bu konu hakkında açıklama yapmıştı hatırlasanız, kripto para için çalışmaya başladık tarzında bir paylaşım geldi.

Bu sefer ardından Mastercard a bir açıklamada bulundu. (10.02.2021 tarihinde) Şirket bu yıl önemli çalışmalara imza atacağını belirtiyor.

Yaptığı kısa bir açıklamayı paylaşayım:

Şu anda kripto ve ödemelerin geleceği için hazırlanıyoruz, bu yıl MasterCard'ın doğrudan ağımızda belirli kripto para birimlerini desteklemeye başlayacağını duyuruyoruz. Bu çok fazla iş gerektiren büyük bir değişiklik. Tüketici korumalarına ve uyumluluğa odaklanan dijital para birimleri için ilkelerimize dayanarak hangi varlıkları desteklediğimiz konusunda çok düşünceli olacağız.

Kripto para birimleri konusundaki felsefemiz basittir: seçim ile ilgilidir. Mastercard, kripto para birimlerini kullanmaya başlamanızı tavsiye etmek için burada değil. Ancak, müşterilerin, tüccarların ve işletmelerin dijital değeri – geleneksel veya kripto – istedikleri gibi hareket ettirmelerini sağlamak için buradayız. Bu çalışmaya ek olarak, Mastercard, vatandaşlarına yeni bir ödeme yöntemi sunmak için CBDCs olarak adlandırılan yeni dijital para birimleri başlatma planlarını gözden geçirirken, d ü ny a çapında birkaç büyük Merkez bankasıyla aktif olarak etkileşime giriyor. Ödemeler dünyasında — bankacılıkta, ortaya çıkan fintechlerde, kriptoda — değişimi ilerletmek için çok fazla çalışmadan ilham alıyoruz. Ve bu oyuncuların bir sonraki adımı atmaları için zemin hazırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Bu konu hakkında sizin fikirleriniz nedir ?

Benim fikrim yakın gelecekte bütün firmalar kriptoya yönelecek, ödeme sistemi tamamen değişecek diye düşünüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla detayları kendi sitesinden öğrenebilirsiniz. LİNK

Benim fikrim yakın gelecekte bütün firmalar kriptoya yönelecek, ödeme sistemi tamamen değişecek diye düşünüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Evet yakında bir çok şirket kripto para ile işlem yapacak, yalnız birçok firmada kripto paralara yönelmeyecek, fakat yinede bir gün gelecekti onlarda mecburen kripto paraların işlemleri için kullacak.

• Like
Tepkiler: Juf

Forum istatistikleri

Konular
13.683
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri