Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

MATIC Grafik Analizi, AL-SAT Sinyalleri 09.04.2021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. MATIC grafiklerine biraz baktım ve paylaşılabilir diye düşündüm. MATIC de diğer altcoinler gibi takip ettiğim bir proje değil. Bu yüzden sadece grafikkerin son durumuna ve destek dirençlere bakacağım. Başlayalım.

MATICUSD SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210409_212844_480.jpg

Saatlik grafikte AL pozisyonu, arada oluşan 6 saatlik SAT pozisyonunu yok sayarsak yaklaşık 42 saattir devam ediyor. 6 saatlik dilimi yok sayabşlmemin sebebi aşırı yatay seyretmesi. Devam edelim.

Saatlik grafikte 0.37$ ile 0.34$ arasında seyreden kanalda fiyat tabelası şu an 0.37$ seviyesini gösteriyor. Bu kanalda 0.36$ üzerinde kalması sıkıntılardan uzak tutar.

MATICUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210409_212922_863.jpg

MATIC 4 saatlik grafikte AL pozisyonu 16 saat önce başlamış ve şu an 0.37$ seviyesiyle halen devam ediyor. 4 saatlik grafikte trend aralığı 0.38$ ile 0.30$ arası. Bu kanalda 0.34$ seviyesinin üzerinde devam ettikçe sıkıntı yok. Yavaş da olsa yukarı yönlü çalışıyor şu an.

MATICUSD GÜNLÜK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
IMG_20210409_213008_441.webp

Günlük grafikte MATIC aşırı yatay bir kanalda ilerliyor. Fiyatların yavaş olmasının sebebi de bu. Yeni başlamış olan 4 saatlik trend ile yarına kadar yukarıda tutunmayı başarırsa günlük AL pozisyonu kolay gelir. Hatta kaçınılmaz olur. Günlük grafiğe AL sinyali geldiğinde MATIC hız kazanır biraz.

Günlük grafikte MATIC, 0.42$ ile 0.29$ seviyeleri arasında seyrediyor. Bu kanalda güvenli bölge 0.35$ ile 0.42$ arası. Günlük grafikte 0.35$ üzerinde kaldığı her gün yukarı çıkmaya devam edecek. Arada küçük zamanlı girafiklerde oluşacak aşağı yönlü düzeltmeler panik sebebi olmamalı; fakat sert hareketlerde kaçmalı.

Yukarıda 0.45$, 0.51$, 0.55$ seviyeleri ilk hedef. Daha yukarıda 0.58$, 0.60$, 0.67$ ve daha yukarısı bekliyor. Aşağıda ise 0.29$ seviyesinden sonra ilk hedefler arasında 0.27$, 0.23$, 0.20$ seviyeleri var. Daha aşağıda 0.18$, 0.16$, 0.15$ ve daha aşağısı var; fakat bunlar şu an için gündemde değil. İzlemeye devam.

Kolau gelsin.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

4 Şubattan 13 Marta 0,04 dolardan 0,20 dolara geldikten sonra 3 gün içinde 0,48 dolara zıplamış. Sonrası malum. Düzeltme gelmiş. 25 Martta 0,30 dolara indikten sonra yükselmiş adım adım bugüne kadar.

Bu 2 saatlik süreçte 0.37'de sizin tabirinizle güvenilir bir seyre sahip. Bu fırsatları şu anda takip ediyorum 1-2 gün daha veya portföyümden satış emirleri gerçekleşene kadar. Elinize sağlık.

Bu 2 saatlik süreçte 0.37'de sizin tabirinizle güvenilir bir seyre sahip. Bu fırsatları şu anda takip ediyorum 1-2 gün daha veya portföyümden satış emirleri gerçekleşene kadar. Elinize sağlık.
Emirlerinizi hangi seviyelere koyduğunuzu ve nasıl bir strateji izlediğiniz merak edebilir miyim? 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri