mocker
Pioneer
- BNB
- 0,00008750
Yönetmenligini geçen sene birçok ödül ve Oscar toplayan Parazit filmininde yönetmeni olan Bong joon-ho yapmaktadır. 1985-1991 yılları arasında Güney Kore de geçen bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Hikaye tamamen gerçeğe dayanmaktadır ama sakın bu konuyu gördükten sonra internette araştırma yapmayın spoiler yeme ihtimaliniz çok yüksek 😀
Filmde Güney Kore de görev yapmakta olan bir polis müfettişinin cinayetleri çözmeye çalışmasını ve başkentten ona yardımcı bir müfettişin katılmasıyla ikisinin iç yapıları, olaylara karşı almış oldukları tavrı ve sonradan nasıl değiştiğini gözler önüne sermektedir.
Güney Kore filmlerine ilgi duyanların kesinlikle izlemesini öneriyorum. Pişman olmazsınız 😀 Zaten almış olduğu birçok ödül de filmin kalitesini gösterdiğini düşünüyorum.
Filme puanım ise bana göre 8/10 luk bir film.
Filmde Güney Kore de görev yapmakta olan bir polis müfettişinin cinayetleri çözmeye çalışmasını ve başkentten ona yardımcı bir müfettişin katılmasıyla ikisinin iç yapıları, olaylara karşı almış oldukları tavrı ve sonradan nasıl değiştiğini gözler önüne sermektedir.
Güney Kore filmlerine ilgi duyanların kesinlikle izlemesini öneriyorum. Pişman olmazsınız 😀 Zaten almış olduğu birçok ödül de filmin kalitesini gösterdiğini düşünüyorum.
Filme puanım ise bana göre 8/10 luk bir film.