Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Memories of Murder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yönetmenligini geçen sene birçok ödül ve Oscar toplayan Parazit filmininde yönetmeni olan Bong joon-ho yapmaktadır. 1985-1991 yılları arasında Güney Kore de geçen bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Hikaye tamamen gerçeğe dayanmaktadır ama sakın bu konuyu gördükten sonra internette araştırma yapmayın spoiler yeme ihtimaliniz çok yüksek 😀

Filmde Güney Kore de görev yapmakta olan bir polis müfettişinin cinayetleri çözmeye çalışmasını ve başkentten ona yardımcı bir müfettişin katılmasıyla ikisinin iç yapıları, olaylara karşı almış oldukları tavrı ve sonradan nasıl değiştiğini gözler önüne sermektedir.

Güney Kore filmlerine ilgi duyanların kesinlikle izlemesini öneriyorum. Pişman olmazsınız 😀 Zaten almış olduğu birçok ödül de filmin kalitesini gösterdiğini düşünüyorum.

Filme puanım ise bana göre 8/10 luk bir film.

Şu Asya filmlerini sevemedim bir türlü. Güney Kore, ünlü yönetmenleri olan bir ülke biliyorum. Ancak oyuncuların o yöreye ait vücut dilinden midir nedir sevemedim bir türlü.

Forum istatistikleri

Konular
13.708
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri