Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Merhaba arkadaşlar ( By_Aykdr )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61e9f84a-b0c8-42ec-898f-ce66e5363b7a.webp
Merhabalar ;
Ben Mustafa AYIKDIR . Ankara'da ikamet ediyorum.31 yaşımdayım. Burayı bir video içeriğinde " yazı yaz para kazan " etiketiyle gördüm merak edip geldim. İncelediğimde ise video içeriğinde anlatılandan çok farklı bir forum'da buldum kendimi. Dahada meraklandım ve incelememi derinleştirdim.

Anlatılanın aksine yazdığın Kelime başı ücret ödenmediğini tam tersi bildiklerini paylaşman ve bilmediklerini araştırarak öğrenip paylaşman karşılığında bir ücret alındığını öğrendim. Kazanmak için emek vermem gerektiğini , diğer üyelerle bilgi alışverişinde bulunarak hem eğlenip hem öğrenip HEMDE PARA KAZANACAĞIMI öğrendim.

Evet ilginç ama böyle. Çeşitli internet sitelerinde yada forumlarda yüzlerce lira harcayarak öğrendiğimiz daha doğrusu öğrenmeye çalıştığımız bilgileri burada ücretsiz olarak sadece bilgi alışverişinde bulunarak öğrenildiğini, ücretsiz olarak öğrendiklerimi diğer insanlarla paylaşarak para kazanabileceğini öğrendim. Dışarıdan bakıldığında katı kuralları olan bir forum olarak görünüyor fakat bu ortamın sürdürülebilirliği açısından az bile yapıyorlar. Bu katı kuralların tek sebebi ise buraya öğrenmeye bilgi alışverişinde bulunarak kendini geliştirmek isteyen insanların mağdur olmaması.

Kimse kimseye gel forumda kafana göre takıl yaz çiz sana para verelim demez , farzedelimki dedi o forumdan kaç git çünkü seni hep geriye götürür ve sadece zamanını çalarlar. Bence burası bulunmaz bir nimet. Buraya dün gece üye oldum ve iyikide oldum. Kendimi geliştirebileceğim mükemmel bir ortam, sohbet edip öğreneceğim kaliteli bir çevrem oldu.

ÜCRETSİZ ÖĞREN , ÖĞRENDİĞİNİ PARAYA ÇEVİR VE KENDİNE SOSYAL BİR KARİYER HAZIRLA...
BU İMKANI BANA SAĞLAYAN YENİ AİLEME TEŞEKKÜR EDERİM...

Hoş geldiniz hocam. Dışarıdan bakıldığında katı kurallarımızın olduğunun söylenmesi güzel. Bunun bilincinde paylaşım yapan herkese kucak açtık, güzel sohbetler ettik. Siz de umuyorum ki bu gruptasınız.

Hoş geldin hocam

değerli yorumların için gerçekten Teşekkür ederim, Yüzlerce üyemiz bu gibi yorumlar yaparak bizleri daha çok motive ediyor.

Konu başlığınız daha güzel bir hale getirildi ve konunuzun okunaklı olması açısından ufak düzenlemeler yapıldı.

Tekrar Teşekkür ediyor, kalıcı olman dileğiyle diyor ve Keyifli forumlar diliyorum...

Hoşgeldiniz.

Güzel bir başlangıç yapmışsınız. Tebrik ederim.

Kurallar çok açık aslında. Sistemi kötüye kullanmaya çalışırsan güle güle. Özet bu. Birazda yetenek lazım tabi ki. Yazmayı, nokta-virgül ne bilmeyene bu yaştan sonra yazmayı öğretecek değiliz. Bu yazınızda bakarak çok zorlanmayacağınız kanaatine vardığımı söyleyebilirim.

Tekrardan Hoşgeldiniz. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Hoş geldiniz hocam, iyi forumlar.

Hoş geldiniz hocam. Dışarıdan bakıldığında katı kurallarımızın olduğunun söylenmesi güzel. Bunun bilincinde paylaşım yapan herkese kucak açtık, güzel sohbetler ettik. Siz de umuyorum ki bu gruptasın

Hoş geldin hocam

değerli yorumların için gerçekten Teşekkür ederim, Yüzlerce üyemiz bu gibi yorumlar yaparak bizleri daha çok motive ediyor.

Konu başlığınız daha güzel bir hale getirildi ve konunuzun okunaklı olması açısından ufak düzenlemeler yapıldı.

Tekrar Teşekkür ediyor, kalıcı olman dileğiyle diyor ve Keyifli forumlar diliyorum...
Teşekkür ederim hocam. Böyle forumlara ihtiyacımız var. Kalıcı olması içinde böyle caydırıcı kurallara. Düzenlemeler içinde ayrıca teşekkür ederim. Hepimize keyifli forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri