Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Merhaba

Merhaba herkese. Foruma biraz önce kayıt oldum. Bilgisayarımı genellikle Japonca klavye ile kullanıyorum. İnşallah kaptırıp da Türkçe karektersiz yazmam. Forumları oldum olası sevmişimdir. Çünkü sosyal medya gibi açılan konular, mesajlar kısa sürede unutulup gitmiyor. Mesela çok denk gelmişsinizdir: bir şey araştırıken cevabını bir forumda birisi başka birisine yardım etmek için yıllar önce yazmıştır. Bu inanılmaz bir olay değil mi? Ayrıca 2010 ile 2015 yılları arasında bir kaç anime forumunda adminlik ve moderatörlük yapmıştım. Eskiden gayet samimi ve aktif bir ortam vardı forumlarda. Bir çok arkadaş edinmiştim. Hala bazılarıyla çok sık olmasa da konuşuyorum.
Bu arada aklıma gelen bir soruyu sormak istiyorum. Para çekme işleminin nasıl yapılacağının açıklandığı bir konu var mı acaba?

Hoş geldiniz.

Forum sever insanlar, nesli tükenmekte olan bir türdür. Herşeyin çok hızlı tüketildiği sosyal medyadan, forumlar ve forum severler de nasibini almıştır.

Ama azalan bir endemik tür de olsak, burada, hep birlikte olmak ve çok uzaklarda olsak bile birbirimize bağlı olmak çok güzel.

Ben şahsen bu forumu ve burada edindiğim dostlukları hep arıyorum. Bir gün uzak kalsam ya da bir üye azıcık uzaklaşsa hemen merak ediyorum.

Mesela @HavucluDavsan nerede? Geri geleceğim dedi ama henüz ses sade yok. 😅

Bir de @Theleoncoin hocam da yok bu aralar. Bizi görüyorsak üç kere ekranı tıklat hocam. 😁

Hoş geldiniz.

Forum sever insanlar, nesli tükenmekte olan bir türdür. Herşeyin çok hızlı tüketildiği sosyal medyadan, forumlar ve forum severler de nasibini almıştır.

Ama azalan bir endemik tür de olsak, burada, hep birlikte olmak ve çok uzaklarda olsak bile birbirimize bağlı olmak çok güzel.

Ben şahsen bu forumu ve burada edindiğim dostlukları hep arıyorum. Bir gün uzak kalsam ya da bir üye azıcık uzaklaşsa hemen merak ediyorum.

Mesela @HavucluDavsan nerede? Geri geleceğim dedi ama henüz ses sade yok. 😅

Bir de @Theleoncoin hocam da yok bu aralar. Bizi görüyorsak üç kere ekranı tıklat hocam. 😁
Burdayım hocam takipteyim ancak iş güç özel yaşamdaki sıkıntılar derken bazı şeyler geride kaldı yavaştan geliyorum içerikler hazır

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri