Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Omer47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omer47

Investor
Aranızda yeniyim 1 haftam oldu gibi.
Satoshitürk sitesini tanıdıgıma gerçekten memnunum. Bilgi amaçlar mevcut. Biraz sıkı denedim ve disiplinleri fazla olsa bile her siteninde kendi yerine özgü bir disiplinleri mevcut. Hatalara uyarı uyarıyı aldır etmez isen uzaklaştırma. Aslına iyi bir fikir herkes kendi kafasına göre davranmamış olur. Mod yöneticilerimizden birazcık disiplinlerini esnek etmesini talep ediyorum 🙂

Kendimi tanıtmam gerekir ise
İsmim Ömer mardinli olup İstanbulda ikamet ediyorum. Çalışıyorum ama ne var ki pandemiden dolayı bir çok vatandaşın oldugu gibi bizler mağdur durumdayız. Allah yardımcımız olsun.

Allah cümlemizin işini gücünü rast getirsin.
Pusuda bekleyip insanların haklarını gasp etmeye çalışanları rabbim bizleri muhafaza etsin amin.

Kuralları asla esnetemeyiz 🙂
Bu pandemi döneminde gerçekten evde olan insanlar için güzel bir seçenek olduğumuzu düşünüyoruz.
Herkes kafasına göre makale yazıp koyabiliyor bir çok insanda bu sektörden geçim sağlıyor.
Sitemizde gerçekten bir makale ile 1 saat uğraşan arkadaşlar var diğer taraftan bakalım olaya, yeni gelen arkadaşlar özensiz ve kalitesiz içerik Ekleyerek bir şey yapabileceklerini sanıyorlar. zaman veriyoruz düzelir diyoruz ama nafile.
Bu yüzden artık @Vonzarovich @KriptoLuis makalelerini örnek almayan çoğu arkadaş sanırım sıkıntı yaşayacak.
Aslında zor bir şey istemiyoruz öğren paylaş kazan mantık bu kadar basit.

Hocam yazılan forumlar o kadar usta yazılıyor ki kopi desem yalan olmaz. Dün gece el emegi birşeyler yazdım anından uzaklaştırıldım. Saygılarımı sunarım hocam

Hocam yazılan forumlar o kadar usta yazılıyor ki kopi desem yalan olmaz. Dün gece el emegi birşeyler yazdım anından uzaklaştırıldım. Saygılarımı sunarım hocam
inan el emeği değildi 🙂 biz bunların kanıtlarını sunabiliyoruz, uzaklaştıran bendim yazdığın içerik %80 oranında kopya içerikti.
özgün içerik tamamen kendi ürettiğin benzersiz içeriklerden oluşmaktadır.
inan üzülüyoruz uzaklaştırma verirken...

Kişi uyarı yada uzaklaştırıldıktan sonra birşeylerin farkına variyor. Her yerin kendi bölgesine göre bir disiplin ve kural ile yürütülür satoshiTürk site misali

İnanın sildiklerimizin ekran görüntüsünü görseniz veya uzaklaştırılanların nedenini o zaman keyfi olmadığını ve gerçekten olması gerektiğini görürsünüz.
Biz yorum kasma noktasında çok mesaj siliyoruz, elbette ki ara ara yanlış sildiğimiz olabilir insanlık hali ama bu çok çok azdır.
Sadece yukarıda dediğiniz gibi bölüme göre konuşalım ve yükselir, düşer vb yorumlardan ziyade şundan dolayı yükselir, düşer ile destekli yorumlar arıyoruz.
Veya öğrenmeye çalıştığınız bir şeyler varsa bununla ilgili bizlere yazmanızı arıyoruz konuya yazmalarınızı değil.

Şu süreçte hepimiz sıkıntı yaşadık, Allah yardımcımız olsun.

Hocam haklısınız size hak veriyorum. Lakin en ufak bir şeyde uzaklaşma aliyoruz. Noktalama vs gibi başlık ile konu uyumsuzluğu veya imla hatası gibi durumlarda uyarı uzaklaşma. Az önce bile tarihi geçmiş foruma cevap yazdım cevabım silinmiş uyarı aldım. Hocam birde YTD nedemek

Hocam haklısınız size hak veriyorum. Lakin en ufak bir şeyde uzaklaşma aliyoruz. Noktalama vs gibi başlık ile konu uyumsuzluğu veya imla hatası gibi durumlarda uyarı uzaklaşma. Az önce bile tarihi geçmiş foruma cevap yazdım cevabım silinmiş uyarı aldım. Hocam birde YTD nedemek
Öncelikle hoş geldiniz. YTD, "Yatırım tavsiyesi değildir." anlamında kullanılıyor. "Yatırım tavsiyesi değildir." notu eklenmeyen konu ve yorumlar uyarı nedenidir.

Forum kurallarını ve yayınlanan duyuruları okumanızı tavsiye eder, iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri