Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk olarak size gelen mesajı okuyun.

İkincisi kuralları gözden geçirin.

Gereksiz mesaj atmaktan kaçının.

Ve sadece para kazanmak için geldiyseniz çabuk sıkılırsınız belirteyim. Tanışma mesajınızın sadece para kazanma odaklı olduğunu gördüğümden bu ifadeyi kullanıyorum.

Başlık düzenlendi. Tüm harfler büyük olamaz.

Merhaba foruma hoş geldiniz, para kazanmaktan ziyade bilgileri takip ederseniz zaten kazanırsınız 🙂

PARA kazanmakciçin napmalıyım
Burada yazılan makaleler ve bilgileri okuyun geçmiş yazılar dahil bir çok proje var güzel kazanç sağlayan sırf yazı yazmak için takip ettiğim ön satışlar bile kazanmanız için yeterli olur wiki kategorisinde hangi coin ne işe yarar sayfalarca Whitepaper okunup özeti çıkartılmış şekilde yazılıyor buda düzgün yatırım yapmanıza olanak sağlar satoshiturk.com sayesinde cüzdanımı düzenledim düşüşte bile zararım min seviyesindeydi üstüne düşük para ile de olsa ön satışlardan cep harçlığımı çıkardım

Bencede ilk etapta ilk odasının para ise yanlış bir yöndesiniz hem bilgi edemezken yazılar yazarak daha çok uzun bir yol şekilde bu makaleler yazarak devam edebilirisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.904
Son üye
KriptoMax
Geri