Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Merhabalar

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.

Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Merhaba! Aramıza hoşgeldin.
Kısaca: Forumda takılırken yapılan her eylemden para kazanıyorsunuz. Bu yüzden bence kazanç sistemine fazla takılmadan forumda takılmak daha iyi. Yani yeni konuları, mesajları okumak, beğendin mesajlara like atmak, kendi yorumunu getirmek istediğin konulara mesaj yazmak, forumda bulunmayan ama olması gerektiğini düşündüğün konular varsa yeni konu oluşturmak vs. yapılırsa zaten para kendiliğinden birikiyor.

Bilmiyorum burada sistem nasıl işliyor neler yapmamız gerekiyor bu konuda bilgi sahibi ve sisteme tamamen entegre olmuş insanlar vardır yardımcı olmak isteyen herkese şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hoşgeldiniz burda hem sohbet muhabbet edip hemde hattı sayılır paralar kazanıyoruz konu açarak yorum yaparak beğeni gibi faaliyetlerde bulunarak

Hoş geldiniz, Umarım güzel vakit geçirirsiniz, pek çok konuda güzel bilgiler var biraz zaman ayırdığınızda zamanın nasıl akıp gittiğini daha iyi anlayacaksınız. Keyifli forumlar.

Aramıza hoşgeldiniz. Aslında admine mesaj yolladım lakin şuan aktif olan moderatörlerde yardımcı olursa sevinirim. Ben çekim talebi verdim ilkin cancelled yani onaylanmadı yazıyor çekim yapmak için ne yapmam gerekiyor şuan ki cüzdan coinim daha fazla çekim yapmak istiyorum ayrıca ayda sadece 1 Defamı çekim. yapabiliyoruz. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Screenshot_20250330_202352_com.brave.browser.webp

çekim yaptığınız tutar 77 kuruş.
göndermek için biz fee üceretini daha fazla ödeyeceğiz.
biraz sabırlı olup yetkililerden mesaj bekleyebilirdiniz.

Forum istatistikleri

Konular
14.178
Kullanıcılar
7.160
Son üye
visualsclipping
Geri