- BNB
- 0,00037455
Yerli bir metaverse projesi olarak oluşturulan ve şuanda ön satış aşamasında olan metaverse of Turkey helenex borsasında 0.00005 ₺ fiyatla ön satışta. 1 Mart itibari ile ön satış fiyatı 0.000055 ₺ ye yükseltilecek.
Ön satış işlemleri yerli bir kripto para borsası olan helenex borsası üzerinden yapılmaktadır. Ön satışa katılmak için kyc işlemlerinin yapılması gerekmektedir.
Ön satış ile ilgili farklı uygulanan bir sistem mevcut ön satış işlemlerinde alım yapan kullanıcıların aldıkları tokenler Nisan ayı sonunda kullanıma açılacak olan metakent Evreninde kentgen adı verilen arazilerin alımı için kullanılacak ve alımda kullanılan tüm kent tokenler tamami ile yakılarak piyasadan silinecek. Ön satışlarda referans kodu sistemi ile alım yapanlara %10 hediye verilmektedir. Verilen bu hediye tokenler alım satımda kullanılabilecek.
Ön satışlarda satılan tokenlerin silinmesi güzel bir şey olsa da satılmayacak olması ilginç geldi bana.
Metakent ( Kent) Token bnb chain ağında oluşturulmuştur. Toplam arzı 81 trilyon adettir. Metaverse evreninde oluşturulan araziler ve sistemde kullanılacak nft ler erc-721 alt yapısı kullanılmaktadır ve metamask'a aktarılmaktadır.
Not: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. (ben değerlendirme amaçlı cok az bir miktar aldım gitsede umrumda olmaz) (token ile ilgili ve Metaverse evreni ile ilgili wiki alanında detaylı inceleme yayınlayacağım)