parnasizm
Crypto Curious
- BNB
- 0,00001900
Herkese selamlar, bir süredir madenciliğini yaptığım Metal War Game den bahsetmek istiyorum. Alien worlds kullananlar yabancılık çekmez diye düşünüyorum. Benzer bir yapıya sahip. Atomichub dan bütçemize uygun ekipman alarak wax wallet ile direk başlanılabilir.
Ben rare kart ile başladım. Bununla MDT kazıyorum.
Alttaki resim kartın grafiği. Max arzı 300.
Oyundan Alcor Exchange de listeli olan CDT,PDT,MDT, kazılabilir.
Diğer kartlar ile de ufak miktarda mech kazılabilir.
Tabi bazen onarım için MWM kullanmanız gerekecek. Bunun için de alcor dan biraz MWM almalısınız.
Kazdıklarınızı oyun içinde takas yapabilir, veya alcor dan satabilirsiniz.
Labaratuvar bölümü için 5000 mechi fazla bulduğum için henüz kullanmadım. Bana prospector de yaptığınız kazımlarla oyundaki kumarhanelere gitmeyi anımsatıyor. Oyun ile bağım bu kadar. Arada bir girip mdt claim yapıyorum. Oyun ile ilgili bilgisi olan paylaşırsa birlikte öğrenmiş oluruz önemli başka detaylarını. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Burada yer alanlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ben rare kart ile başladım. Bununla MDT kazıyorum.
Alttaki resim kartın grafiği. Max arzı 300.
Oyundan Alcor Exchange de listeli olan CDT,PDT,MDT, kazılabilir.
Diğer kartlar ile de ufak miktarda mech kazılabilir.
Tabi bazen onarım için MWM kullanmanız gerekecek. Bunun için de alcor dan biraz MWM almalısınız.
Kazdıklarınızı oyun içinde takas yapabilir, veya alcor dan satabilirsiniz.
Labaratuvar bölümü için 5000 mechi fazla bulduğum için henüz kullanmadım. Bana prospector de yaptığınız kazımlarla oyundaki kumarhanelere gitmeyi anımsatıyor. Oyun ile bağım bu kadar. Arada bir girip mdt claim yapıyorum. Oyun ile ilgili bilgisi olan paylaşırsa birlikte öğrenmiş oluruz önemli başka detaylarını. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Burada yer alanlar yatırım tavsiyesi değildir.