SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,01056494
MetaMask, Ethereum tabanlı tokenleri saklamanıza, göndermenize ve almanıza olanak tanıyan popüler bir web tarayıcı eklentisidir.
Ayrıca kullanıcıların Ethereum tabanlı dApp'lerle etkileşimde bulunmasını da kolaylaştırır.
Metamask Nedir? - Kurulum ve Detaylı Anlatım" videosunda, MetaMask'ın nasıl çalıştığını, nasıl kurulduğunu ve kullanıldığını adım adım gösteriyoruz.
Ethereum ve akıllı sözleşmelere ilginiz varsa, bu eklentiye aşina olmanız önemlidir.
Videomuzla MetaMask'ı detaylı bir şekilde keşfedin!
Daha fazla bilgi ve detay için Türkiye'nin Lider Blockchain ve Kripto Para Kanalı SatoshiTURK'ün kanalına abone olun!
Tam olarak metamask'i kullanmayı bildiğinizi mi düşünüyorsunuz?
O halde aşağıdaki videoyu izlemeyi unutma
Ayrıca kullanıcıların Ethereum tabanlı dApp'lerle etkileşimde bulunmasını da kolaylaştırır.
Metamask Nedir? - Kurulum ve Detaylı Anlatım" videosunda, MetaMask'ın nasıl çalıştığını, nasıl kurulduğunu ve kullanıldığını adım adım gösteriyoruz.
Ethereum ve akıllı sözleşmelere ilginiz varsa, bu eklentiye aşina olmanız önemlidir.
Videomuzla MetaMask'ı detaylı bir şekilde keşfedin!
Daha fazla bilgi ve detay için Türkiye'nin Lider Blockchain ve Kripto Para Kanalı SatoshiTURK'ün kanalına abone olun!
Tam olarak metamask'i kullanmayı bildiğinizi mi düşünüyorsunuz?
O halde aşağıdaki videoyu izlemeyi unutma
Bilgi - HD Wallet Nedir ? Detaylı Anlatım
HD Wallet, yani Hiyerarşik Deterministik Cüzdan, tek bir özel anahtarla birden fazla adres üretebilme yeteneğine sahip bir kripto para cüzdan türüdür. Bu, kullanıcıların farklı işlemler için farklı adresler kullanmasını ve böylece daha yüksek bir gizlilik ve güvenlik seviyesi elde etmesini...
satoshiturk.com