Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Metaverse Tokenleri 5 Şubat 2022

Bonarous

Influencer
Kripto para piyasası düne göre %7,6 yükselişteyken lider kripto Bitcoin %9,6 yükselerek dominasyonunu artırıyor. İki gün önce başladığını söyleyebileceğimiz rallide piyasayı yine Play to Earn, GameFi ve NFT'leri birleştiren Metaverse tokenleri yönlendiriyor. Toplam piyasa hacmi 21 milyar dolları aşan Metaverse tokenleri son 24 saatte %13,1 ve son 7 günde %16,6 yükselmiş durumda.

metaverse-real-estate-1019x573.jpg

Bugün en çok yükselen metaverse tokenlerinde ilk iki sırayı %30 yükselişle PolkaWar ve %22,4 yükselişle Polkacity oluşturuyor.
Verasity %21,95 yükselmesine rağmen 3 ay önceki fiyatından %67,80 aşağıda.
Binance Smart Chain'deki yeni ve ilgi gören projelerden biri olan Crypto Cars %20,02 yükselişte.
Sektörün 3 liderinden biri olan The Sandbox, son 24 saatte %19,5, son bir haftada %27,5 değer kazandı. 3 ay öncesine kıyasla ise %68,36 yükselişte.
At yarışı oyunu olan DeRace %20,58 yükselmiş durumda.
Sektörün diğer babası Decentraland de %14,48 yükseliyor.

Metaverse hype'ı hiç azalmadığı gibi günden güne artmaya devam ediyor. Piyasa toparlanma emaresi gösterdiğinde yükselişi ateşleyen tokenler yine metaverse tokenleri.

Yatırım tavsiyesi değildir.

DeRace'de çok küçük bir yatırımım var. Küçük bir yatırımdı ama piyasa düşünce çok küçük yatırıma dönüştü. 7 dolardan almıştım. İyi bari yükselmiş biraz. 😀

DeRace'de çok küçük bir yatırımım var. Küçük bir yatırımdı ama piyasa düşünce çok küçük yatırıma dönüştü. 7 dolardan almıştım. İyi bari yükselmiş biraz. 😀
Ben kiralık at yarıştırmaya çalışmıştım hiç ilan bulamamıştım. Bot kurmuşlar biri at kiraladığı anda kapıyorlardı. 🙁

Forum istatistikleri

Konular
13.833
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri