SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00967429
Metaverse 'ün Yetim Kalmış Kripto Birimi StarLink
Son günlerde Metaverse coinleri yukarı yönlü bir ivme yakaladı, Hemen hemen bir çok insan geleceğe yatırım veya kısa alım satımlardan kazançlı çıkmak için Metaverse coinlerini araştırmaya başladı.
Bugün bende göz gezdirmek istedim ve dikkatimi çeken StarLink Coin ( STARL ) inceledim son 24 saatte %65 lik bir artış göstermiş son 3-4 gündür dikkat ettiğim Hemen hemen metaverse adı altında olan birimlerde ciddi hareketlilikler var
Transferleri incelediğimde çoğunlukla ufak rakamlar transfer ediliyor alım satımlardada aynı gibi.
En ilginç tarafı STARL isimli Coinin bir yanlışlık eseri olması 🙂
CoinMarketCap
Güzel bir proje değil mi 🙂
İnsana güven veriyor.
Tamamı dolaşımda ve kimse müdehale edemiyor çünkü tokeni oluştururken kullanılan hesaplar kayıp 🙂
Satın alabileceğiniz borsalar
Gate.io
OKEx
Son günlerde Metaverse coinleri yukarı yönlü bir ivme yakaladı, Hemen hemen bir çok insan geleceğe yatırım veya kısa alım satımlardan kazançlı çıkmak için Metaverse coinlerini araştırmaya başladı.
Bugün bende göz gezdirmek istedim ve dikkatimi çeken StarLink Coin ( STARL ) inceledim son 24 saatte %65 lik bir artış göstermiş son 3-4 gündür dikkat ettiğim Hemen hemen metaverse adı altında olan birimlerde ciddi hareketlilikler var
Transferleri incelediğimde çoğunlukla ufak rakamlar transfer ediliyor alım satımlardada aynı gibi.
En ilginç tarafı STARL isimli Coinin bir yanlışlık eseri olması 🙂
CoinMarketCap
StarLink, topluluk tarafından hareket eden tamamen merkezi olmayan bir projedir.
$STARL, LEASH dağıtımcısı tarafından yanlışlıkla başlatıldı ve o bunu topluluğa ait bir projeye dönüştürdü.
Geliştirici belirteçleri yok, yani hiç kimse ilk likiditeyi çekemez ve hiç kimse önceden madenciliği yapılmış belirteçleri satamaz.
Kelimenin tam anlamıyla Kimsesiz ve Güvenli.
Güzel bir proje değil mi 🙂
İnsana güven veriyor.
Tamamı dolaşımda ve kimse müdehale edemiyor çünkü tokeni oluştururken kullanılan hesaplar kayıp 🙂
Satın alabileceğiniz borsalar
Gate.io
OKEx
Moderatör tarafında düzenlendi: