Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Metaverse ve Tek Dünya Düzeni

bitcoin-5ylM_cover.webp

Her ne kadar günümüz kripto para gelişmeleri Tek Dünya Düzeni ve Tek Dünya Devleti anlayışına ters düşmeye başlamış gibi görünse de; kripto paraların ve blockchain teknolojilerin mevcut gelişmeleri bu düzen ve komplo teorilerine uyum sağlayacak şekilde ilerlemektedir. Bahse konu düzenlerde ana temel, insanların hiçbir şeyin sahibi olmaması ama en temelde mutlu olabilmesi üzerine kuruludur. Yani bakıldığında bir araba sahibi değilsiniz. Ama araba kiralamak araba satın almaktan daha avantajlı. Ya da sizi evinizin önünden alıp gideceğiniz yere bırakan taksi benzeri sistemler çok daha büyük avantajlar sağlıyor. Aynı şey ev almak, arazi almak vb. şeyler içinde geçerli. Temel sosyalleşme ihtiyacının da Metaverse projeleri ile sanal dünya üzerinden gerçekleştirildiği, tatil vb. ihtiyaçların istediğiniz her yere gidebileceğiniz bu teknolojiler üzerinden giderilebildiği düşünüldüğünde, olayın boyutu aslında bu komplo teorisinin istediği gibi ilerliyor gibi görünüyor.

Bakıldığında özellikle son zamanda çıkan çeşitli TV programları ve filmlerin temel konusu Metaverse. Özellikle “The Peripheral” isimli dizide tamda bunun üzerinde durulmuş gibi görünüyor. Dizi ile ilgili çok spoilere girmeyecek şekilde, pandemi, kıtlık vb. bir olaylar silsilesi sonucu ortaya çıkan sorunlar ve büyük çaplı ölümlerle birlikte, belli kurallar ve yapılar çerçevesinde oluşturulmuş düzenlerden bahsediliyor. Metaverse benzeri bir yapıya sahip ama gerçekte gerçek geleceği gösteren durumda, kullanılan Metaverse’nin gelecek nesil cihazları (yani diziye göre) ile pek çok şeyi sadece uzanarak yapmak mümkün. Temel ihtiyaçlara da çözüm bulunduğunda gelsin sana Tek Dünya Düzeni.

Bu blockchain teknolojisi kasıtlı olarak piyasaya sürüldü bence. Kademe kademe bir amaç için gidiyorlar. Satoshi nin sıradan bir insan olduğuna inanmıyorum.
Bitcoin ile ilgili bir yazımda internetin blockchain için geliştirildiğini söylemiştim. Hatta metaverse'nin de en son halka olduğunu sonraki yazılarımda belirtmiştim. Genel halkalar bunlar. Geliştirilen diğer pek çok teknolojinin (VR, AR, Nörolink vs.) bunları desteklediğini düşünüyorum.

Bitcoin ile ilgili bir yazımda internetin blockchain için geliştirildiğini söylemiştim. Hatta metaverse'nin de en son halka olduğunu sonraki yazılarımda belirtmiştim. Genel halkalar bunlar. Geliştirilen diğer pek çok teknolojinin (VR, AR, Nörolink vs.) bunları desteklediğini düşünüyorum.
Yani aslında çok uzun zamandır bu halkların içindeyiz ama o kadar adapte olduk ki farkında değiliz diyorsun. İlerleyen dönemde de metaverse için aynı şey olacak. daha sonra başkası için...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri