Neler yeni

Metaverse'e giren kadını taciz et"miş"ler... (Kınıyoruz hem yapanları, hem medyayı.)

resim_2022-02-07_135637.webp

Efendim haber kaynaklarının dediğine göre metaverse'e deneme amaçlı giren kadına taciz edilmiş. Başlıkta "miş"'i vurgulamam sizi yanıltmasın bu olayı ne yalanlıyorum nede onaylıyorum. Ancak benim mantığım şunu diyor ki: "Habercilerimiz ve haber kaynakları teknolojiyi aşağılamayı ve teknolojiyi insanımıza kötü göstermeyi fazlasıyla amaçlamakta. Nedenini burada konuşmayacağız ama demem o ki teknolojinin iyi yönlerini kendimize almak yerine kötü şeyler yüzünden teknolojiden uzaklaşırsak ilerleyemeyiz. Aksine yapmamız gereken bana göre teknolojinin iyi yönlerini alıp ona yaklaşmalı ve kötü yönlerinden uzak durmalı ve engellemeliyiz. Dikkatinizi çekerim engellemeliyiz dedim uzaklaşmalıyız değil. Bu gibi şeyler hep olacak ama dileriz kadınlarımız bu kişiler yüzünden teknolojiden uzaklaşmasın.

Neyse size bu yazımızda ilgimi çeken ve medyanın bir "oyunu" olabileceğini düşündüğüm bir haberi sizinle tartışmaya açtık. Kusurumuz oldu ise affola efendim iyi günler...

Siber zorbalık her yerde, yapanların en ağır şekilde cezalandırıması lazım. AMA, bu kadının bahsettiği taciz tamamen pr amaçlı oluşturulmuş haberlerden ibaret. Metaverse evrenleri birinin beni kilometrelerce öteden fiziksel olarak taciz edebileceği kadar gelişmiş değil. 🙂

Aynen bilgi yönünden eksik insanların (metaverse yönünden) önyargıya düşürülmesi amacıyla yapılmış bir haber... Bir diğer yandan kadına yapılan bu zorbalık büyük kayıp.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri