Gokbel
Hodler
- BNB
- 0,00000500
Merhaba arkadaşlar, aylar geçti ama bu sorunu bir türlü çözemedim. MEXC borsasına giriş yaparken SMS doğrulaması istiyor ama bi türlü SMS gelmiyor.
Önceleri sadece e-mail doğrulaması ile giriyordum ama sonra coin transferi için SMS doğrulaması istemişti ve ilk doğrulamayı hesap açık iken yaptım ve sonrasın asla bir daha SMS doğrulaması alamadım ve coinlerim içeri de kaldı, giriş de yapamıyorum artık ne mail adresin ne de telefona doğrulama gelmiyor.
3-4 kere canlı destekten sorunu anlattım, sürekli "gerekli departmana ilettik sorunu çözecekler" şeklinde cevap veriyorlar ama aylardır sorun çözülmedi.
Aynı sorunu yaşayıp çözen birisi var mı acaba yada farklı fikri olan?
Lütfen şu sorunu çözelim coinler içeride kaldı hiç bir şey yapamıyorum.
Önceleri sadece e-mail doğrulaması ile giriyordum ama sonra coin transferi için SMS doğrulaması istemişti ve ilk doğrulamayı hesap açık iken yaptım ve sonrasın asla bir daha SMS doğrulaması alamadım ve coinlerim içeri de kaldı, giriş de yapamıyorum artık ne mail adresin ne de telefona doğrulama gelmiyor.
3-4 kere canlı destekten sorunu anlattım, sürekli "gerekli departmana ilettik sorunu çözecekler" şeklinde cevap veriyorlar ama aylardır sorun çözülmedi.
Aynı sorunu yaşayıp çözen birisi var mı acaba yada farklı fikri olan?
Lütfen şu sorunu çözelim coinler içeride kaldı hiç bir şey yapamıyorum.